5 gaselnite de timp liber

By  | 

1. Alimenteaza-ti bateriile

Esti epuizata? Hai la brunch! Multe restaurante au inceput sa serveasca aceasta masa (ceva intre “breakfast” si “lunch”). Cum barbatii nu prea se dau in vint dupa mincarea inainte de prinz, profita si invita-ti fetele din gasca la o tacla si o gustare – nici prea matinala, nici prea tirzie – pentru a va pune la curent cu noutatile amoroase.

Esti in forma bunicica? In loc sa dai iama in mall la orele de virf, mergi la shopping mai pe inserat, cam cu doua ceasuri inainte de inchidere. La ora aia, cei mai multi sint deja prin oras catre locul unde vor cina; iar tie iti va fi mult mai usor sa navighezi printre rafturi!

Esti hiperenergizata? Pleaca intr-o excursie cu iubitul sau prietena. Alege un loc sau un oras unde n-ai fost pina acum; de ce n-ai fi printre cei un milion de turisti care vor vizita capitala culturala europeana anul acesta? Intra pe www.sibiul.ro.

2. Fugi dintre cei patru pereti

71% dintre subiectii unui sondaj au afirmat ca activitatea de weekend ideala presupune iesirea in aer liber; si totusi, 46% recunosc ca nu reusesc sa iasa din casa simbata si duminica. Insa lumina solara e un excelent stimulent al bunei dispozitii si e indispensabila unui organism sanatos. Asadar, inhata SPF-ul si fuga la soare – dimineata pina in 10 si dupa masa, dupa ora 16.

3. Vorbe dulci la un paharel

Barurile din hotelurile bune au ceva special, o atmosfera vibranta si senzuala – de parca ar fi locul ideal de rendez-vous cu un amant tainic. Da-ti intilnire acolo cu propriul iubit, pentru un cocktail cel putin. Chiar daca nu va permiteti sa ramineti peste noapte, cum s-ar cuveni intr-o relatie de amor ilicit, tot va alegeti cu un martini savurat… ca la cinci stele!

4. Trindaveala duminicala

Te asteapta o saptamina grea? Nu pierde haihui prin oras seara de duminica, ci ramii acasa. Fie ca iti completezi ritualurile estetice abandonate (de cind nu ti-ai mai pus o masca?!), fie ca vizionezi un film bun – dar bun! Cauta cele mai interesante aparitii pe site-urile specializate.

5. Cunoaste-ti aproapele!

Ai citeva metode de a scana amanuntit personalitatea partenerului tau: unele simple si eficiente, altele fanteziste si originale, altele mai obscure… Alege-o pe cea care iti da cel mai mare grad de libertate de evaluare – adica cititul in… firele de par! Prilej sa-i ceri voie sa-i tai o suvita (ce misterios si romantic suna!) sau daca n-are… suvite, macar citeva fire. Poti sa brodezi cite povesti vrei pe seama culorii, stralucirii, felului in care se imprastie pe o coala de hirtie. Fii sigura ca o sa te asculte fascinat de aptitudinile tale divinatorii!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *