5 cai de apropiere

By  | 

Planuieste un cine-maraton

Inchiriaza cel putin 3 filme de dragoste pe care doreai demult sa le (re)vezi, convinge-l si pe el ca merita sa aiba rabdare, adauga elementele indispensbile – pizza, o sticla de vin rosu – si porniti „gala peliculelor de amor”. Nu garantam ca veti privi pina la The End…

Savureaza un prinz „boieresc”

Profita de avantajul zile libere de alte obligatii si mergeti la masa impreuna, pentru un prinz „de cinci stele”, lung si tihnit. Exista o multime de restaurante dragute, la care „meniul zilei” e o optiune mult mai avantajoasa decit sa comanzi a la carte. Profita de… oferta, incercind si antreurile, si cite o bautura aperitiv.

„Trage-l”, de sus pina jos!

Hei, ne referim la stramosescul tras pe oase – ce credeai?! Nu exista om sa nu se bucure de un masaj total – cu atit mai mult cu cit e facut de iubita proprie. Atentie, barbatii nu sint prea incintati de uleiurile cu arome prea dulci, tipic feminine, alege un miros unisex, cum ar fi cel de lamiie. Parfumul citric il va stimula din crestet pina-n talpi.

Invita-l pe ringul de dans

Spune-i iubitului ca vrei sa exersezi citiva pasi si dansati macar un sfert de ora. N-ar fi rau sa-l convingi sa mergeti chiar de luni incolo sa va inscrieti amindoi la cursuri de… perfectionare. E un hobby elegant, vei socializa cu oameni speciali, si unde pui ca e mult mai trendy decit sa tragi de fiare la sala!

Viziteaza adincurile

Se pare ca ambianta acvatica are un efect relaxant special, ba chiar romantic: lumina difuza, liniste absoluta, peisaje de vis… Daca ai norocul sa fii constanteanca, da o fuga la Acvariul de pe faleza; daca nu, alege din programul documentarelor de pe Discovery o aventura exotica prin… strafundurile oceanelor.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *