5 beauty tips pentru purtătoarele de ochelari

By  | 

Cu toate că pot fi un accesoriu foarte şic, mai ales de când este foarte pe val modelul cat-eye, totuşi, ochelarii de vedere au “darul” de a scoate ȋn evidenţă toate imperfecţiunile pielii, ba chiar “să creeze” unele de care nu aveai habar că “suferi”.

Stai liniştită, avem trucuri de beauty pentru a rezolva toate problemele tale!

Nu aplica machiaj colorat, ci nude. Un machiaj nude al pleoapei, preferabil uşor irizat, ȋţi va face ochii mai luminoşi, va elimina aspectul obosit al pielii din jurul pupilei şi va face să dispară culoarea vineţie a cearcănelor.

Trucuri de beauty de la Maria Lucia Hohan

Trucuri de machiaj de la Raluca Felea, Make-up Artist si Beauty Trainer Amway Romania

Foloseşte un liner sau creion albastru marin sau burgund. Aceste culori ȋţi vor flata ochii indiferent de culoarea lor sau a pielii tale. Din păcate, cu toate că smokey este la putere, poate fi prea “greu” pentru purtătoarele de ochelari. Dacă nici tu (ca şi noi) nu poţi să trasezi o linie corectă, ȋmprăştie puţin creionul cu degetul şi vei avea un machiaj grunge, precum Cara Delevigne.

Ai nevoie de un aparat cu care să-ţi curbezi genele. Este “gadget-ul” de bază al purtătoarelor de ochelari pentru că te ajută să nu mânjeşti lentilele cu mascara. Nu trage şi nu apăsa prea mult. Poţi obţine maxim efect fără să insişti până să rămâi cu genele ȋn aparat. Şi, apropo, aplică mascara la baza genelor, şi aproape nimic la vârfuri, ca să nu stai să-ţi cureţi ochelarii tot timpul.

Elimină excesul de machiaj pentru a nu te trezi cu el pe ochelari… pe rame, pe lentilă, peste tot, până simţi că ȋnnebuneşti. De asemenea, nu folosi un fond de ten extra-hidratatant, ci matifiant, şi nu exagera cu hidratarea pentru ca să poţi ţine producţia de sebum sub control.

Trucuri de beauty si silueta de la modelul Diana Moldovan

Comments

comments