4 trucuri pentru a deveni mai fotogenica

By  | 

Noi credem ca este vorba despre un instinct natural de a poza astfel incat sa-si scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi.

Tocmai de aceea, nu au nicio problema in a-si raspandi pozele pe toate retelele sociale – arata atat de sexy! Pe cand tu…nu te vezi deloc asa.

Ba chiar te straduiesti, pe cat poti, sa eviti aparatele de fotografiat, de teama ca vei aparea pe Facebook intr-o ipostaza care nu-ti flateaza deloc trasaturile. Dar stii ceva? Ar trebui sa-i spui “bye-bye!” acestei temeri absurde, pentru ca trucurile noastre te vor ajuta sa fii cea mai hot tipa din fotografie!

Ridica-ti barbia

Foarte multi oameni au tendinta sa-si tina barbia in piept atunci cand pozeaza, iar aceasta miscare are de obicei efectul de barbie dubla. Ridica-ti barbia si impinge-o doar putin in fata, pentru a crea o linie “curata” si evidentiata a maxilarului.
 

Relaxeaza-ti muschii fetei

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni arata cel mai bine in fotografiile realizate spontan? Asta se intampla pentru ca trasaturile fetei sunt relaxate – atunci cand stii ca urmeaza sa ti se faca o fotografie, iti incordezi instinctiv muschii faciali. Incearca sa-ti relaxezi intreaga fata, mai ales ochii, atunci cand pozezi.

Priveste “prin” camera

Atunci cand ti se face o fotografie, ai tendinta sa te uiti fix in obiectiv, iar asta te determina sa-ti incordezi ochii. Priveste “prin” camera, cu ochii relaxati. In cazul in care ai ghinionul sa fii pozata de jos, nu incerca sa-ti apleci corpul dupa obiectiv, ci stai dreapta, ridica-ti capul si priveste drept inainte.
 

Pozeaza precum celebritatile

Pentru o atitudine de diva in fotografii, trebuie sa-ti studiezi putin postura. Stai dreapta, relaxeaza-ti umerii si pune-ti un picior in spatele celuilalt. Nu numai ca vei parea mai slaba, dar vei avea si atitudinea potrivita unei fete COSMO!
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *