4 semne ca tu ”porti pantalonii” in relatie

By  | 

Atât timp cât sunteţi amândoi conştienţi şi relaxaţi în această privinţă, vă felicităm. Mulţi bărbaţi nu ar putea accepta să fie dominaţi, însă este o dovadă de maturitate dacă acceptă această situaţie, mai ales dacă partenera se descurcă în rolul de lider.

Prietenii tăi sunt şi ai lui.

Desigur că nu şi-a abandonat prietenii pe care îi avea dinainte să fiţi voi doi un cuplu, dar cea mai mare parte a timpului pe care o petreceţi în oraş este cu gaşca ta, în care s-a integrat perfect. Tu eşti, de fapt, sufletul oricărei petreceri şi liantul grupului. 

Tu iei hotărârile importante.

V-aţi hotărât că este cazul să renovaţi dormitorul şi aţi ales o mobilă roşie, extrem de cool. De fapt, tu ai hotărât şi el a fost de acord cu tine. La fel se întâmplă de fiecare dată când trebuie să luaţi o hotărâre, după ce puneţi în balanţă toate opţiunile, tu eşti cea care ia hotărârea finală.

Îţi cere permisiunea înainte să ia o decizie.

Nu îţi cere doar părerea, ci mai degrabă permisiunea să iasă vineri cu băieţii la o bere, iar dacă spui nu (având un argument solid) nu îţi pune hotărârile la îndoială. Nu vrea să te supere aşa că se consultă cu tine înainte de a lua orice hotărâre care vă priveşte ca şi cuplu, dar şi pe cele care îl privesc doar pe el.

Este sentimental

Ţine foarte mult să sărbătoriţi aniversările, îţi face cadouri la orice ocazie şi te sună de mai multe ori pe zi doar pentr a-ţi auzi vocea? Este un romantic incurabil şi asta nu are de ce să te deranjeze, mai ales când te aşteaptă cu flori seara, când pleci de la job.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *