4 obiceiuri pentru fericire deplina

By  | 

Ni se pare că a ne ȋmbunătăţi viaţa actuală este un proces ȋndelungat şi care necesită mari eforturi şi sacrificii, aşa că ne complacem ȋn situaţia actuală, gândindu-ne “lasă că e bine şi aşa”.

Dar nu este deloc greu să-ţi faci zile mai bune, ai nevoie doar de chef de distracţie şi dorinţa de a oferi afecţiune celorlalţi, dar şi ţie. Iată pe ce aspecte trebuie să insişti pentru a te simţi mai bine:

Fă mişcare
Oxigenează sângele, te face mai bucuroasă, mai sănătoasă, mai senzuală (pe bune), ba chiar şi mai deşteaptă (datorită oxigenării creierului) şi-ţi va face un upgrade spectaculos vieţii sexuale. Un studiu Harvard a arătat că toţi bărbaţii de 70 de ani aparţinând grupului de persoane fericite (ȋn urma unor studii de laborator) au afirmat că sportul este unul dintre aspectele care contribuie masiv la starea lor constantă de bine.

Iti poti fabrica fericirea

Spune-le celor din jur cât ţii la ei
Exprimă-ţi sentimentele faţă de toţi cei din jur, spune-le cât de mult le apreciezi inteligenţa, bunătatea, afecţiunea pe care ţi-o poartă şi ţi-o arată de fiecare dată când au ocazia. Te asigur că vei primi de zece ori mai multă iubire decât până acum!

Odihneşte-te!
Orice viaţă bună, liniştită şi fericită trece prin pat, doar că nu ne referim la sex (cu toate că şi activitatea sexuală ȋşi are rolul ei), ci la odihnă. Fără suficient somn vei fi obosită, vei mânca mai mult şi vei fi mai expusă bolilor.

Pune-te la ȋncercare!
Ȋnvaţă ceva nou, fie că este vorba de un hobby sau un nou domeniu care necesită studii academice. Ȋnconjoară-te de oameni deştepţi, care ştiu, care au citit o grămadă şi care vor să ȋmpartă cu ceilalţi ceea ce au aflat.

Vrei si mai multa fericire? Accepta tot ceea ce ai

5 strategii care aduc fericirea

Comments

comments