4 lectii de viata pentru o femeie alfa

By  | 

Nu trebuie să fii dură, rea sau insensibilă pentru a pune mâna pe cariera și viața personală la care visezi! Urmează aceste 4 lectii de viata și te vei transforma în cea mai populară femeie alfa din lume.

Cum să devii o femeie mai puternică

A cere ajutorul nu înseamnă a fi slab

Există momente când task-urile de la serviciu te copleșesc sau vrei să dai jos definitiv cele 5 kilograme puse anul trecut, dar nu știi nicio metodă sănătoasă de a o face. Indiferent de dilema ta, cere ajutorul celor avizați – astfel, acei oameni se vor simți apreciați, iar tu îți vei rezolva problema mult mai repede decât dacă ți-ai fi bătut capul singură cu ea. Reține: nimeni nu o să te judece pentru simplul fapt că nu știi ceva sau că nu poți face față unei situații limită – doar mândria te împiedică să ceri ajutorul, sabotându-te.

Spune-ți așa: „Toți oamenii din viața mea sunt mândri să mă aibă alături.”

Pentru a avea o viață fericită, trebuie să ai încredere în tine și să te iubești puțin – altfel nu vei putea să evoluezi. Pentru un boost de    încredere în forțele proprii, observă comportamentul celor dragi față de tine și… imită-l. Fii mândră de tine, de felul în care arăți și de ceea ce faci cu viața ta – meriți. Plus, din această atitudine nu vei avea decât de câștigat.

Înhață mai mult decât îți oferă viața pe tavă.

Dacă știi că ai putea face față acelui proiect imens, dar îți este frică să-i spui șefului ca nu cumva să o dai în bară, ia-ți inima în dinți și îndrăznește! Oamenii care sunt mulțumiți cu viața lor sunt cei cu puțin spirit de aventură și care știu să și-l pună la treabă atunci când se ivesc oportunități tentante. Apropo, dacă-ți place tipul acela superb din club, du-te și abordează-l – improvizează, nu sta să-ți faci texte pentru că le vei uita când vei da ochii cu el.

Nu te minți!

Pentru a promova eficient ceva, fie că e un produs sau o persoană, trebuie să cunoști foarte bine acel produs sau persoană – aceasta este cea mai importantă regulă de marketing și se aplică și-n viața de zi cu zi. Nu vei reuși să ai parte de fericirea la care visezi dacă nu ești sinceră cu tine, analizându-ți greșelile, găsind soluții și identificând oportunități cărora le-ai face față cu brio.

Comments

comments