3 trucuri sa iti pui corpul in evidenta

By  | 

Acceptă-ţi corpul

Te-ai născut cu o anumită formă a corpului şi nu poţi să o schimbi nici dacă te înfometezi, nici dacă îţi plângi de milă. Cu cât ajungi mai repede la această concluzie, cu atât mai bine va fi pentru tine. Acceptă-ţi corpul aşa cum este şi învaţă cum să procedezi să îl pui în evidenţă cât mai bine. Gândeşte-te că până şi supermodelele sunt complexate, chiar dacă milioane de alte fete şi femei le consideră standarde de frumuseţe.

 

 

Cumpărături inteligente

Odată ce ţi-ai acceptat corpul, află care sunt atuurile lui. Poate că eşti de fel mai plinuţă şi nu ai de gând să te înfometezi. Cu toate astea, există numeroase trucuri de stil vestimentar care să păcălească privirile şi să îţi scoată în evidenţă înzestrările de la natură. O centură subţire la o rochie cloche va da impresia unei talii subţiri iar look-urile în două culori, alb/negru te avantajează mai bine decât un imprimeu floral.

 

 

Ţine cont că forma corpului tău nu îţi permite să îmbraci orice haină. Când mergi la shopping, nu te lăsa furată de trenduri, ci mai degrabă de croielile care ştii că îţi vin bine mereu.

Îngrijeşte-ţi corpul

Ca să îţi iubeşti corpul, fă-l mai întâi pe el să te iubească! Fă sport regulat, mănâncă sănătos şi îmbracă-l în haine pe măsura lui, din materiale naturale. Va fi o plăcere vara să porţi fuste scurte şi să îţi arăţi picioarele pe care le-ai lucrat toată iarna la sală. Oferă-i hidratarea de care are nevoie permanent şi din cândîn când răsfaţă-l cu masaje, măşti hrănitoare şi mai ales creme cu fator de protevţie UV. 

 

 

Nu în ultimul rând, adoptă o atitudine corespunzătoare. Atunci când ştii câtă grijă ai avut de corpul tău, vei ieşi în lume cu cea mai importantă armă, încrederea în sine.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *