3 trucuri pentru extra fericire

By  | 

Aplică aceste trucuri simple pentru a fi și mai stăpână pe viața ta!

Ține bărbia în sus.

Exersează în oglindă – ridică bărbia și vei vedea că, deodată, fața ta va fi mai destinsă, mai luminoasă, iar tu vei părea mai încrezătoare.

4 obiceiuri pentru fericire deplină

DE CE FUNCȚIONEAZĂ: În primul rând că, ținând bărbia în sus, îți ridici capul, iar razele soarelui vor cădea uniform pe ten, conferindu-i mai multă luminozitate, mascând în  mod natural ridurile, liniile fine și alte imperfecțiuni ale tenului.

În al doilea rând, în acest fel îți corectezi ținuta – dacă ții bărbia în piept, vei fi percepută de alții ca o tipă tristă, timidă, care vrea să fie lăsată în pace. Dar dacă ridici bărbia din piept și îndrepți spatele, vei observa că deodată devii ținta tuturor privirilor, cu toate că mai nimic nu s-a schimbat, doar atitudinea. Ceea ce trebuie să reții este că oamenii care merg cu spatele drept și capul sus sunt percepuți ca fiind super-încrezători și, implicit, super-sexy.

Îmbracă-te în culori tari

Alege printuri îndrăznețe sau, dacă nu te dai în vânt după haine atât de colorate, ia-ți un ruj sau o ojă într-o nuanță neon. Până la urmă, ideea este să arăți întregii lumi, dar și ție, că ești o tipă îndrăzneață, care se distinge în mulțime.

DE CE FUNCȚIONEAZĂ: Cromoterapia nu este un mit, ea este o știință care este aplicată încă din cele mai vechi timpuri și care dă rezultate miraculoase, pentru că psihicul uman este strâns legat de culori și de mesajele pe care le transmit acestea. Cu alte cuvinte, dacă abordezi o ținută ieșită din tipare, cu printuri îndrăznețe și în culori tari, cei din jur te vor percepe automat ca o fată cu o personalitate puternică, solară, aventuroasă, o tipă lângă care nu se vor plictisi niciodată.

10 surse de fericire…zilnică

Spune ce ai de spus!

Suntem educate să ne comportăm frumos cu cei din jurul nostru și să ne punem pe noi și nevoile noastre pe locul doi, dar dacă nu faci diferența între momentele în care ar trebui să fii diplomată și cele în care ar fi bine să spui ce gândești, nu vei reuși să te impui în fața altora.

DE CE FUNCȚIONEAZĂ: Avem mai multă încredere și investim mai multă afecțiune în oamenii sinceri, care spun ce au de zis verde-n față, fără ocolișuri, dar care știu și când este cazul să menajeze. Pe de altă parte, nu îi privim cu ochi buni pe cei care niciodată nu-și exprimă părerea – aceste persoane sunt considerate duplicitare sau prea timide.

Comments

comments