3 secrete pentru o viata mai buna

By  | 

Transformă-ți cei mai mari dușmani în prieteni pentru o viață mai bună!

Inamicii. Nu-ți mai desconsidera și înlătura neprietenii pentru că poți învăța multe despre tine de la ei. Dacă oamenii care te iubesc au tendința de a se comporta cu mănuși, cocoloșindu-te și ascunzând adevărul chiar și când nu e cazul, inamicii nu vor face asta niciodată. O să-ți arunce în față toate greșelile și, da, acesta poate fi un lucru bun. Atât timp cât nu te lași doborâtă de rafalele de răutăți și reții doar informațiile furnizate de ei pentru ca apoi „să lucrezi” pentru a îmbunătăți felul tău de a fi, este cum nu se poate mai bine.

7 apps pentru o viata mai buna

Stres. Există două tipuri de stres: cel negativ, cu potențial distructiv și care te paralizează, și cel pozitiv, moderat și de moment, care pompează adrenalină în vene și te face să muncești ca un roboțel. Așa că atunci când te afli sub asaltul de task-uri, ia un moment de respiro, calmează-te puțin respirând adânc și spune-ți că poți termina tot în cel mai scurt timp și cu rezultate excelente. De ce poți face tot și repede? Pentru că poți, pentru că ești cea mai tare!

Vrei o viata mai buna, mai frumoasa?

Pesimism. Ca și în cazul stresului, pesimismul are și el părțile lui bune. El te face să te gândești de trei ori înainte de a lua o decizie și să evaluezi cu atenție fiecare situație cu potențial de risc. „În situații periculoase, pesimiștii iau cele mai calculate decizii, atitudine foarte benefică pe termen lung”, susține psihologul și cercetătorul Bryan Gibson, profesor la Universitatea din Utah, SUA.

Comments

comments