3 motive sa ai o relatie cu un tip mai destept decat tine

By  | 

Nu trebuie să te simţi prost dacă partenerul tău este mai inteligent decât tine! Dimpotrivă, ar trebui să te bucuri. Iată trei motive pentru care e bine să ai o relaţie cu un tip mai deştept.

Vei învăţa multe

Dacă ai un partener deştept, îţi va prezenta tot felul de cărţi, filme sau idei de care nu ai fi dat fără încurajarea lui. Dacă este interesat de politică şi evenimente curente, te va ţine la curent cu tot ce trebuie să ştii, deci vei fi mereu informată. Iar dacă are diferite talente, te poate învăţa şi pe tine câte ceva. 

Antreneaza-ti creierul cu exercitii neurobice

Cu alte cuvinte, dacă au un partener mai deştept decât tine, vei deveni şi tu mai deşteaptă cu ajutorul său.

Vei avea o perspectivă diferită

Dacă ai o relaţie cu cineva care se află la acelaşi nivel ca tine (sau sub nivelul tău), nu vei fi niciodată provocată să gândeşti altfel. Însă dacă eşti cu cineva mai deştept, care are o gândire mai complexă, vor avea loc discuţii şi dezbateri, iar ideile tale vor deveni mai puternice sau se vor adapta. În acest fel, vei avea o perspectivă diferită asupra lucrurilor.

Vei evolua pe plan profesional

Un tip deştept are facultatea terminată (poate chiar mai multe), are un job bun sau cel puţin lucrează să ajungă acolo şi te va face şi pe tine să nu te mulţumeşti cu puţin. 

Obiceiurile oamenilor destepti pe care sa le adopti si tu

Nu prea îţi pasă de nota de la licenţă şi vrei doar să ai o diplomă? Ei bine, acum vei lua licenţa cu o notă mare. Te mulţumeşti cu un job prost plătit unde nu prea trebuie să faci mare lucru? Vei începe să cauţi joburi mai bune, potrivite pentru tine. Lucrezi de ceva timp undeva, însă nu eşti mulţumită cu salariul? Cât de curând vei cere o mărire… şi cel mai probabil o vei primi. Uneori trebuie doar să fim puţin împinse de la spate.

Tu ai avut vreodată o relaţie cu un tip mai deştept decât tine? Ce ai învăţat de la el?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *