3 motive ca sa adori surprizele

By  | 
Ca şi mine, bănuiesc că ai ajuns dintr-un copil care se dădea în vânt după surprize, o femeie care intră lejer în categoria ”control freak”, care planifică mai tot ceea ce i se întâmplă fără măcar să-şi dea seama, dar susţine că adoră surprizele… Hmm, vorba englezului: ”Think again!”. 
 
 
 
De fapt, suprizele şi tot ceea ce nu este planificat nu prea este pe gustul femeilor moderne, care sunt obligate să treacă totul în agende din cauza programului supra-încărcat. Totuşi, nimic nu poate fi mai frumos decît momentul în care are loc ceva total neaşteptat, neplanificat.
 
 
Iată trei motive serioase care te vor convinge să reîncepi să te dai în vânt după surprize:
 

Surprizele te fac fericită pe termen lung!

Nu activităţile planificiate sunt cele care te fac cea mai fericită, ci suprizele şi toate activităţile care ”răsar” din neant. Ele sunt cele care cresc nivelul endorfinelor, hormonii fericirii, şi care-ţi asigură o stare de bine chiar şi mai multe zile la rând.
 

Surprizele vor deveni cele mai dragi amintiri.

Spune-mi prima amintire care-ţi răsare-n minte? Este un eveniment planificat? Bat la pariu că nu! Pentru mine este o vacanţă la mare în care am decis cu gaşca să plecăm direct din club, fără nimic la noi decît banii din buzunar. 
 
 
 
 
Aşa am descoperit şi că, de fapt, ai nevoie de atît de puţin ca să fii cu adevărat un om fericit. Ai chef să faci faci fericită o persoană dragă? Fă-i o surpriză frumoasă! 

Vei fi mai puţin stresată.

Cum spuneam, surprizele determină eliberarea de endorfine şi oxitocină, hormonul relaxării, aşa că, deodată, ca prin minune, vei şterge tot stresul care te apasă.  
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *