20 de lucruri de facut dezbracata

By  | 

E ceva special în a face chestii banale, comune, în timp ce ești goală pușcă! Parcă totul e mult mai distractiv.

Bineînțeles, te dezbraci atunci când faci sex sau te bagi la duș – cel puțin în teorie. Dar dacă doar asta faci dezbracă, trebuie să-ți spunem că pierzi multe chestii. ”Atunci când nu porți nimic pe tine, te simți mult mai liberă și înveți să-ți iubești corpul mai mult,” ne spune Catherine Cardinal, psiholog, profesor doctorand și autoare a cărții A Cure for the Common Life. Iată o listă cu chestii pe care să le faci dezbrăcată, atunci când ești cu iubitul sau singură (ce naiba, o viață ai).

Cum sa faci un selfie reusit dezbracata

Încearcă asta atunci când ești cu iubitul…

 1. Pregătește-i o adevărată paradă de modă. Spune-i că vrei să știi ce părere are despre o pereche de pantofi pe care tocmai ți i-ai cumpărat. Inițial va da ochii peste cap, zicînd ceva de genul ”dacă ți-au plăcut ție sigur îmi vor plăcea și mie”, dar când va vedea că porți doar pantofii, va insista să se uite mai cu atenție.
 2. Jucați-vă Wii. O să te prăpădești de râs când o să-l vezi gol-goluț, forțându-se să lovească bine mingea… iar lui o să-i placă să te vadă jucând tenis, fără nimic pe tine. Sexi!
 3. Pictați-vă dormitorul. Alege o culoare deschisă, vie, pentru un perete, și una într-o nuanță contrastantă pentru celălalt. La sfârșit vă puteți curăța reciproc.
 4. Faceți-vă tratamente corporale exotice unul altuia. Tradiția vechilor băi turcești spune că este bine să-ți freci corpul cu un burete uscat- pielea îți va rămâne moale și catifelată iar sângele se va repune în mișcare. Frecați-vă reciproc din cap până-n picioare, în aburii unui duș fierbinte.
 5. Spălați vasele împreună. Ca să fie doi în unu, transformați spălatul în duș! Aveți grijă cum mânuiți vesela, în euforia momentului s-ar putea să spargeți ceva.
 6. Pune-l să-ți facă unghiile de la picioare cu ojă. Chiar dacă nu se pricepe prea bine, va fi grozav să-l privești cum se străduiește.
 7. Jucați-vă Monopoly. Acum chiar că nu mai poate să trișeze- nu mai are unde să ascundă banii.
 8. Faceți karaoke. Sunt o groază de site-uri de karaoke pe internet, logați-vă pe unul și începeți să cântați. Știi ce ar fi și mai distractiv? Fiecare să cânte ceea ce vrea celălalt! Îți imaginezi ce distractiv ar fi să-l vezi cântând Single Ladies (Put o ring on It) gol-goluț?
 9. Testează mai multe parfumuri. Aplică-le pe porțiuni diferite ale corpului și pune-l să ghicească mărcile respective.
 10. Prostiți-vă. Folosiți diverse obiecte de prin casă pentru a vă ascunde părțile…kinky. Dați-vă reciproc note pentru inventivitate.

Decopera cel mai bun motiv pentru a dormi dezbracata

Încearcă asta atunci când ești singură…

 1. Machiază-te dezbrăcată, înainte de a ieși în club. Vei intra într-o atmosferă sexi și nici nu va mai trebui să-ți faci griji că-ți va pica pudră pe rochie.
 2. Dansează. Lady Gaga, Katy Perry, dezlănțuie-te prin casă, în costumul Evei.
 3. Bronzează-te. Acum că a venit vremea, trebuie să te îngrijește de acel look auriu care ne face tuturor cu ochiul. Așa că aplică loțiune autobronzantă și întinde-te pe un prosop în fața televizorului. Întinde-te și relaxează-te până ce loțiunea îți intră complet în piele.
 4. Fă-ți curățenie în dulap. Dacă ești dezbrăcată, poți proba mai repede hainele, ca să vezi pe care merită să le păstrezi și pe care nu.
 5. Cuibărește-te în așternut și uită-te la un film sexi. Noi îți recomandăm Secretara sau Moulin Rouge. Ține-te departe de comediile preaaa indecente sau chiar scârboase. O să-ți lase o senzație neplăcută.
 6. Dormi fără pijamale. Vei dormi mult mai bine dacă nu te mai deranjează și nu te mai irită hainele de fiecare dată când te întorci de pe o parte pe alta.
 7. Fă yoga dezbrăcată. Mai nou, chestia asta este la modă, și au apărut chiar și saloane speciale în care se practică yoga in the nude (nu glumim!). Dacă ești totuși prea timidă ca să te dezbraci în fața mai multor necunoscuți, cumpără-ți un DVD și încearcă acasă.
 8. Așează pe pat toate hainele tricotate și pufoase pe care le ai și așează-te peste ele. Mișcă-te ca și cum ai înota și vei vedea ce bine te vei simți. Nu va trece mult și te va bufni și rîsul.
 9. Relaxează-te după o ședință la sală. Vei avea corpul încordat și ferm după atâta mișcare, așa că vei putea aprecia mai bine efortul depus.
 10. Aranjează flori în vază. Aranjamentele florale primăvăratice, care îți aduc natura în casă, se vor potrivi la fix cu starea ta…naturală.

Trucuri sa arati mai bine dezbracata

Ce să NU faci dezbrăcată

Dacă ții la sănătatea și demnitatea ta, noi te sfătuim să-ți ștergi aceste activități din agendă, cel puțin atunci când nu ai nici un obiect de îmbrăcăminte pe tine.

 • Nu încerca rețeta de pui prăjit a bunicii. Tu în pielea goală + ulei încins = ouch!
 • Nu mânui superglue cu toată pielea la vedere. Nici nu mai are să-ți explicăm de ce.
 • Nu alerga pe bandă goală pușcă- sutienele sport au fost inventate cu un scop.
 • Nu-ți călca hainele dacă nu ai nimic pe tine. Știm că vrei să fii super hot, dar nici chiar așa, să iasă fum.
 • Nu te urca goală în mașină, mai ales dacă are scaune din vinilin și a stat în soarele de iulie ore întregi.

Comments

comments