16 lucruri permise… doar in aeroport

By  | 

 

 1. Cheltui o sumă obscenă de bani pe produse de îngrijire în format mini. Nu-i vina ta că sunt atât de drăguţe şi că-ţi fac cu ochiul. 

 2. Îţi comanzi un gin tonic. La opt dimineaţa. Şi eşti singură. Cine mai stă să se gândească cît e ceasul, mai ales dacă eşti pe punctul de a schimba fusul orar. 

 3. Îţi iei un burger cu cartofi prăjiţi de calitate îndoielnică la preţ dublu. Şi nu faci scandal. Caloriile şi banii nu contează în aeroport, nu?

 4. Te transformi într-un tester uman, încercînd mai bine de zece sticluţe de parfum. Rezultatul? O mixtură exotică de Tom Ford, Chanel, Versace, Givenchy şi altele. Ce mai contează că vecinul de scaun o să-şi piardă simţul olfactiv pe toată durata călătoriei?

 5. Ignori orice regulă de siguranţă şi intri în vorbă cu străini care brusc se transformă în cei mai buni prieteni. Până când escala vă va despărţi!

 6. Nu te simţi deloc jenată să-ţi bagi telefonul la încărcat lângă automatul de mâncare. Hei, şi telefonul tău are nevoie de hrană…

 7. Te apucă instant invidia atunci când vezi însoţitoarele de zbor fâţâindu-se prin terminal cu eşarfele lor micuţe, geamantanele perfecte şi coafurile sculptate. Of. 

 8. Nu te deranjează să-ţi faci duş la baie, folosind şerveţele umede. Sau să te speli pe dinţi în chiuvetă. 

 9. Cadoul perfect pentru cei de acasă? Un Toblerone uriaş. Mănânci însă sus-numitul Toblerone pe post de gustare înainte de zbor. 

 10. Probezi haine de designer ridicol de scumpe, haine pe care nu ai nici cea mai mică intenţie de a le cumpăra. Aaah, bună ziua, geantă superbă. Ia să vedem cum mi-ar sta cu tine la braţ. 

 11. Faci un scandal de proporţii atunci când temutele cuvinte – Zbor cu întârziere – apar pe panoul de plecări. Kim Kardashian e mic copil pe lângă tine. 

 12. Tragi un pui de somn. Unde? Pe podeaua aeroportului, normal. Singura podea din lume pe care nu te deranjează să dormi. 

 13. Îţi dai check-in pe Facebook, menţionând că eşti pe punctul de a te îmbarca în călătoria vieţii tale. Nu te deranjează că îţi enervezi toţi prietenii din listă. Dacă nu te lauzi acum, atunci când? 

 14. Îţi cumperi un adaptor de telefon, un spray de ţânţari şi alte nimicuri ridicol de scumpe pe care oricum le ai deja acasă. 

 15. Îţi iei la revedere de la demnitate şi alergi ca o apucată prin terminal pentru că nici nu ţi-ai dat seama când a trecut ora de îmbarcare. Încă un pic şi l-ai întrece şi pe Usain Bolt. 

 16. De fiecare dată când vezi un copil trăgând după sine un geamantan în miniatură, nu te poţi abţine să nu te întrebi ce naiba cară acolo!?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *