15 motive pentru care e bine sa fii apropiata de mama ta

By  | 

1. Abia aştepţi să te duci acasă. Nici măcar nu ai nevoie de o sărbătoare sau altă ocazie. Uneori te duci acasă în weekend doar pentru a petrece timp cu ea.

2. Ai cel mai grozav model din lume. Indiferent cu ce se ocupă, mereu ţi-a arătat cum e să fii o persoană iubitoare şi de succes.

3. Ai un partener pentru călătorii care nu se supără atunci când eşti irascibilă din cauza foamei. Prietena ta cea mai bună se supără când ţipi la ea. Iubitul tău se enervează. Mama ta are un baton de cereale în geantă pentru tine, chiar dacă ai 28 de ani, şi ţi-l va da fără să spună nimic, ignorându-te până te calmezi.

4. Când ţi se întâmplă ceva grozav, nu există niciunu dubiu privitor la cine e prima persoană pe care o suni. Durează cam 0,2 secunde de când eşti sunată de la HR pentru o ofertă de muncă până când o suni pe mama ta să îi dai vestea.

5. Când ceva rău ţi se întâmplă va ajunge la tine mai repede decât prietena ta cea mai bună, chiar dacă stă în alt judeţ. Fostul tău iubit ar trebui să spere că nu se va întâlni vreodată cu ea, doar dacă nu vrea să fie omorât.

6. Încă îţi foloseşti telefonul pentru a vorbi, dar numai cu ea. Mesageria ta vocală alternează înte „mama” şi „acasă”.

7. Dar acum că a descoperit cum să dea mesaje e hilar. Jumătate din screenshot-urile tale sunt conversaţii cu ea.

8. îţi tratează prietena cea mai bună ca pe propriul copil, iar prietena ta chiar îi spune „mama”. „De ce nu ai adus-o şi pe ea la cină în ultimul timp?”

9. Ai mereu garantat cel puţin un like/favourite peFacebook/Twitter/Instagram pentru că îi place tot ce postezi. Şi cel mai probabil primeşti like-ul la cel mult cinci minute după ce ai postat.

10. Este cea mai potrivită persoană pe care să o iei la cumpărături pentru că este singura care va fi cu adevărat sinceră. Şi probabil îţi va plăti ea tricoul acela.

11. Ştii deja cum îţi vei creşte copiii, pentru că îi vei creşte aşa cum ai fost şi cu crescută. Doar că tu nu îi vei refuza atunci când vor cere un Barbie Jeep.

12. Îţi trimite emailuri inspiraţionale atunci când ştie că ai o săptămână proastă. Şi semnează toate emailurile cu „te iubesc”, chiar dacă te învinovăteşte pentru ceva.

13. Nu trebuie să îi explici cine e o persoană, pentru că ştie care sunt prietenii tăi. Ştie chiar şi la care dintre Jess te referi.

14. Nu îţi faci griji că vei ajunge ca ea, pentru că asta îţi şi doreşti. De ce nu ai vrea asta?

15. Îţi pare rău pentru toţi ceilalţi că nu au cea mai bună mamă. Scuze tuturor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *