14 situatii incomode pe care sa le eviti

By  | 

1. Când te duci acasă în vizită pentru o întâlnire cu toatp familia, iar mătuşa pe care nu ai mai văzut-o de când aveai 9 ani vine să te salute.

2. Când eşti în lift cu acea colegă cu care abia ai vorbit de două ori, dar care stă la 3 metri de tine.

3. Când mergi spre un interviu alături de persoana care te-a luat de la recepţie.

4. Când trebuie să încălzeşti orice la microunde la muncă şi stai în bucătărie încercând să faci conveersaţie cu cealaltă persoană care îşi pregăteşte mâncarea, „Ah, e ziua de paste cu ton? Super!”

5. Când ai ieşit la o întâlnire şi realizezi imediat că nu va merge. Dar trebuie să aştepţi până când poţi inventa o scuză ca să pleci.

6. Când suni pe telefonul fix al cuiva şi răspunde oricine altcineva în afară de persoana pe care o cauţi.

7. Când te trezeşti şi îţi doreşti să nu fi avut un one night stand pentru că âi-ai garantat în felul acesta cel puţin 20 de minute de small talk.

8. Când dai de fostul tău în supermarket şi este clar că l-ai văzut şi tu pe el.

9. Când tipul de la departamentul tehnic vine să îţi repare intenetul şi nu faci decât să stai în cameră cu el gândindu-te la ce ai putea spune. ORICE ai putea spune.

10. Orice călătorie cu taxiul… când eşti trează.

11. Când cineva de la o companie te sună şi te întreabă ce mai faci înainte de a trece la treburile serioase, deşi nu v-aţi cunoscut niciodată.

12. De fiecare dată când iubitul tău iese din cameră şi te lasă cu părinţii lui.

13. Când urci în autobuz şi dai de o persoană pe care ai cunoscut-o la o petrecere şi cu care ai vorbit vreo 10 minute. Îl ignori sau suporţi jumătate de oră de conversaţie?

14. Când vorbeşti cu o cunoştinţă pe stradă şi realizezi că mergeţi în aceaşi direcţie. Small talk-ul trebuie să continue…

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *