12 lucruri pe care sa nu le spui unei femei cu piercing-uri

By  | 

Femeile care au piercing-uri aud tot felul de lucruri enervante de la cei din jur. Iată 12 lucruri pe care să nu le spui niciodată unei femei cu piercing-uri.

Ce trebuie să știi când îți dai un piercing: tipuri de piercing, îngrijire

 1. Nu aș avea niciodată o relație cu o femeie cu piercing-uri. Uh, ok? Hai să nu avem o relație atunci?
 2. Te-a durut? Da, bineînțeles că a durut, cineva a băgat un ac prin mine.
 3. Te doare? Iubesc întrebarea asta! Da, sunt într-o durere constantă din cauza bucăților din metal care sunt în mine. Nici nu pot dormi din cauza durerii. Uhm…. nope. Da, a durut atunci când mi-am făcut piercing-ul, adică vreo două secunde.
 4. Poți să mănânci cu chestia aia în gură? Port mărimea L, tu ce crezi? (da, putem mânca chiar dacă avem piercing-uri)
 5. De ce ți-ai făcut așa ceva? Din același motiv pentru care tu te tunzi așa și porți hainele alea. Fiecare cu gusturile sale, îmi place cum arăt cu un piercing.
 6. Ai fi așa frumoasă dacă nu ai avea piercing-uri. De unde știi? Și când ți-am cerut părerea? Eu cred că arăt mai bine cu ele și asta e tot ce contează.
 7. Piercing-urile nu sunt doar pentru adolescenți emo? Existau piercing-uri și în 1500 î. Hr, crezi că atunci existau adolescenți emo?
 8. Nu vei reuși niciodată să te angajezi. Ciudat, pentru că am deja un job bun. Să ai piercing-uri nu înseamnă că ești incapabilă sau că nu vrei să lucrezi. Înseamnă doar că vrei să ai o mică găurică în piele.
 9. O să se infecteze. Am piercing-ul de 15 ani, deci probabil că nu se va infecta. Dacă îl îngrijești cum trebuie atunci când ți-l dai, nu se va infecta.
 10. Simți nevoia să primești atenție, nu? Uhm, nu. Chiar e deranjant să primesc atenție nedorită pentru piercing-urile mele.
 11. Nu te gândești la cicatrici? Cicatricile de la piercing-uri sunt deobicei nesemnificative, deci nu, nu mă gândesc la asta.
 12. Și… prin ce locuri mai ai piercing-uri? Te rog pleacă.

Cum îți convingi părinții să îți faci un piercing

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *