11 lucruri pe care dependentii de pizza le vor intelege

By  | 

Și tu adori să mănânci pizza? Atunci vei înțelege foarte bine toate aceste lucruri!

 1. Uneori, îți sacrifici viața socială în favoarea unei pizza. Un adevărat dependent a plecat mai devreme de la cel puțin trei ieșiri în oraș și petreceri din frică că pizzeria sa preferată se va închide sau a preferat să rămânî acasă pentru a mânca pizza în loc să iasă în oraș.
 2. De asemenea, îți sacrifici planul de a avea un bikini body perfect.
 3. Condimentele sunt asul tău din mânecă. Știi ce contimente să mai adaugi pe pizza pentru a o transforma din una bună în una grozavă.
 4. Știi că o prietenie sau o relație pot fi bazate pe dragostea pentru pizza. Ce topping-uri îți plac, ce pizzerie are cele mai bune reduceri, ce pizzerie livrează cel mai repede… Acestea sunt informațiile care ne unesc.
 5. Ești invidioasă pe oamenii din alte țări. Vezi pe internet o poză cu o pizza care pare absolut delicioasă… dar apoi realizezi că se găsește doar prin Statele Unite. Viața nu mai are sens.
 6. Uneori, te uiți la o pizza și te gândești „Cred că te iubesc mai mult decât îmi iubesc familia”, apoi te simți prost că ai gândit așa. De fapt nu te simți deloc prost, a fost cea mai bună pizza din lume!
 7. Te-ai săturat ca lumea să te întrebe cum de nu te-ai plictisit de pizza, dat fiind că măcânci atât de des.
 8. Îți comanzi pizza mare pentru a avea mâncare și la cină, dar o consumi pe toată, apoi nu te mai poți ridica din pat. TREBUIA să o termini, era atât de bună!
 9. Te simți ciudat să vizionezi un film sau un serial dacă nu ai o felie de pizza în mână. Alții nu pot viziona un film fără popcorn, dar obsesia ta este pizza.
 10. Nu poți înțelege oamenii care spun „Hai să comandăm ceva de mâncare” și apoi apar cu mâncare chinezească. Nope, nu sunteți prieteni adevărați!
 11. Știi că pizza este mereu alături de tine, indiferent cât de prost de simți.

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *