10 tipuri de colegi pe care ii detesti

By  | 

6. Hater-ul – comentează absolut pe toată lumea şi nu are un cuvânt bun de spus pentru nimeni. Dacă nu obţine o promovare, spune că oricum nu o vroia pentru că este un post dificil şi nu are nevoie de el. Dacă în schimb reuşeşte, jobul este oricum prea mărunt pentru abilităţile lui şi că nu înseamnă nimic pentru el.

7. Ştie-tot – îşi dă cu părerea, ce-i drept avizată, în toate situaţiile, fie că îi ceri sau nu sfatul. Este de-ajuns să deschidă o dată gura şi deja te simţi cea mai neştiutoare fiinţă de pe Pământ. Tocmai de aceea, toată lumea se pune bine cu el, pentru că oricare ar fi problema, ştie că va primi un răspuns potrivit.

8. Crede-că-le-ştie-pe-toate – îşi dă cu părerea şi de fiecare dată o dă în bară. Îi place să pară că le ştie pe toate, dar de fapt este un dezastru şi toţi din jur se feresc de el. De fiecare dată când deschide gura scoate câte o perlă, dar el chiar crede că are dreptate. De aceea e-n stare să meargă până-n pânzele albe pentru a-şi susşine părerea, deşi este departe de adevăr.

9. Lăudăroasa – ea se laudă cu absolut tot ce are, dar mai ales cu ce nu are. Simte nevoia să fie mereu în prim-plan, aşa că inventează tot felul de poveşti menite să îi impresioneze pe interlocutori. Dar invenţiile sale sunt atât de fanteziste încât cu greu vă abţineţi să nu râdeţi în hohote.

10. Plângăcioasa – ea se plânge de tot, chiar şi de ce îi merge bine! Dacă are salariul prea mic nu îi ajung banii pentru tot ce are nevoie. Dacă are salariul mai mare nu îi convine că este prea risipitoare. Dacă prăjitura era prea mică ar mai fi vrut. Dacă prăjitura era prea mare o să se îngraşe. Nu e chip să fie mulţumită de nimic! 

1. Bârfitoarea – ştie absolut tot ce se petrece în firmă, ţine tot biroul la curent cu cancanurile din viaţa vedetelor şi imediat cum te întorci cu spatele începe să discute despre tine. Nu ai cum să te ţii departe de gura ei, chiar şi dacă eşti o tipă ok, tot e suspicios în ochii ei!

2. Hoţul de mâncare – toată dimineaţa ai aşteptat să vină prânzul mai repede să devorezi porţia aceea de clătite cu ciuperci pe care iubitul tău ţi-a pregătit-o de dimineaţă. La fel de încântat a fost şi hoţul de mâncare de gestul iubitului tău!

3. Ambiţioasa – ajunge prima la birou, stă cu ochii doar în calculator, are mereu propuneri noi şi ”îl periază” non-stop pe şeful. E bine să ai nişte obiective clare dar nu e ok să cauţi să le atingi cu disperare! Pe drumul spre succes trebuie să mai faci şi ocolişuri, acestea fac mai interesantă călătoria. 

4. Amabila – nu ştie să spună nu şi de aceea toată lumea profită de asta. ”Îmi faci şi mie un masaj, te rog?” ”Vai, ce rochie frumoasă ţi-ai luat! când mi-o împrumuţi şi mie?” Te cam doare sufletul să vezi cum profită toţi de ea dar trebuie să înveţe să spună NU.

5. Leneşul – încalcă absolut toate deadline-urile şi nimeni nu înţelege cum de îşi mai păstrează job-ul. Îi ceri un raport până la prânz şi îl vei primi doar dacă te duci personal după el, pentru că leneşul a fost atât de ocupat…cu nimic!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *