10 semne ca e un dezastru in pat

By  | 

1. Prea stangaci. Uneori, ai impresia ca efectiv habar n-are ce sa faca cu mainile: fie si le tine crispate pe langa corp, intr-o postura care iti aminteste de silueta unui pinguin, fie se impiedica de ele la orice miscare.

2. Saruta ingrozitor. Scenariul tipic: se repede asupra ta ca un baietel lacom si iti striveste buzele prelung si apasat, ca omuletii aceia agitati din filmele mute.

3. Maini deloc atragatoare. Palmele lui par facute mai degraba sa sparga lemne decat sa mangaie. Te uiti cu groaza la ele si te gandesti la ce urme ar putea sa lase pe pielea ta delicata.

4. Prea apatic. Cand discutati despre ce veti face la urmatoarea intalnire, e lipsit intotdeauna de cea mai mica initiativa. Te lasa pe tine sa vii cu ideile, sa decizi, sa dai verdicte.

5. Prea disperat. I se citeste pe fata disperarea cand te vede cu alt barbat. Te suna din 5 in 5 minute. Nu-i raspunzi? Iti da mesaje patetice, crezand ca vrei sa-i dai papucii.

6. Prea autoritar. Sunteti in mijlocul unei partide de mangaieri, cand simti ca-ti creste deodata entuziasmul. El scoate in mare graba un prezervativ si-ti zice: “Pune-mi-l ACUM!”

7. Nu nimereste… caciulita. Ati trecut de jocurile preliminare si va pregatiti sa abordati lucruri mai serioase. Doar ca… abia-abia a reusit sa-si traga caciulita… pe dos!

8. Numai vorba e de el. Te vrajeste in fel si chip, dar cand vine vorba sa explorati terenuri mai… fierbinti, da inapoi ca o fata mare.

9. Prea laudaros. Isi lauda barbatia cu prea multa inversunare, ca si cand ar vrea sa se convinga pe sine insusi de ceva cu totul si cu totul extraordinar.

10. Nepunctual. Iti propune sa va intalniti doar pe langa casa lui. Daca s-ar putea, chiar in fata blocului. Si chiar si-atunci, intarzie nepermis de mult.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *