10 mici bucurii ale vietii de birou

By  | 

1. Ocazia perfectă să îţi etalezi noua pereche de pantofi…sau orice altă piesă vestimentară! Recunoaşte, abia aştepţi să încalţi la birou noua pereche de pantofi stiletto, spre admiraţia colegelor tale, care îţi fac numeroase complimente. Cine nu iubeşte complimentele?

2. Consiliere fashion sau beauty gratuită…şi uneori nesolicitată. Eşti nehotărâtă ce rochie să îţi cumperi? Nu-i nimic, colegele tale abia aşteaptă să îşi dea cu părerea. Din păcate, unele dintre ele dau sfaturi nesolicitate…şi proaste! ”Vaaaai, eu nu aş putea să port aşa ceva niciodată!”

3. Ai cu cine să discuţi ultimul episod din serialul preferat. Iubitul tău se uita la un meci de fotbal iar tu erai în camera alăturată, în extaz…şi agonie, pentru că aveai cu cine să comentezi ultimele întâmplări din serialul tău favorit. Nu-i nimic, a doua zi, la cafea, veţi avea un subiect de conversaţie extrem de plăcut!

4. Schimbul de mâncare de la prânz. Deşi ai venit cu prânzul la pachet, de acasă, nu există zi în care să nu vă înfruptaţi una de la cealaltă şi în care să nu faceţi schimb de reţete. Tu te ocupi de salate, una dintre fete face nişte deserturi senzaţionale iar alta e responsabilă de confort food.

5. Amenajarea biroului. Este îndotdeauna reconfortant să ai un spaţiu personal pe care să îl amenajezi şi apoi reamenajezi şi tot aşa. Chiar dacă lucrezi într-un open office, tot găseşti tu câteva schimbări adorabile de făcut…lunar!

6. Link share. Nu ai putea fi la curent cu atâtea noutăţi dacă micile exploratoare de internet -colegele tale- nu şi-ar face datoria de a-ţi împărtăşi cele mai noi hituri şi cele mai interesante articole.

7. Glumiţele ”nevinovate”. Nu există birou fără un glumeţ în dotare, dacă nu eşti chiar tu acela…sau aceea.

8. Zilele de nastere şi alte sarbatori/petreceri. Prăjituri, veselie, urări frumoase, flori, cadouri. Chiar dacă nu sunt pentru tine, nu poţi să nu te bucuri pentru sărbătorit/ă.

9. Eşti la curent cu noutăţile din domeniu. Chiar dacă nu răsfoieşti toată presa de specialitate, atunci când un coleg dă peste un articol interesant îl dă mereu mai departe. Este inspirant să descoperi câţi oameni talentaţi există şi te motivează să te faci şi tu remarcată cumva.

10. Ai sentimentul că faci ceva util cu viaţa ta. Dacă ai norocul să ai job-ul din domeniul pe care ţi-l doreai, eşti foarte norocoasă şi ai ocazia să câştigi bani făcând ceva util şi plăcut. Iar succesul este cel mai uşor măsurat prin atingerea obiectivelor. Tu cât de mult succes ai avut până acum?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *