10 lucruri rezervate fetelor single

By  | 


1. Poti sa-ti cumperi chiar acum un bilet last-minute
catre orice destinatie fara sa dai socoteala nimanui. Planurile de distractie iti apartin in intregime!

Ca sa nu mai spunem ca toti banii de cheltuiala se duc numai pe ce vrei tu, nu trebuie sa imparti nimic cu nimeni…

2. O colectie de lenjerie demna de un video Agent Provocateur.
Pentru ca o sa cunosti noi tipi, o sa-ti doresti sa-i impresionezi din prima. Si nu numai cu inteligenta, dragalasenia si simtul tau al umorului…

3. Libertatea de a-ti putea lasa mobilul oriunde in casa, fara sa-ti faci griji ca iubitul o sa dea peste el fix atunci cand suna fostul sub diferite pretexte. Fiind single, nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

4. Poti da mai bine de 2.000 lei pentru un weekend parizian impreuna cu prietenele tale fara sa ai remuscari ca ai cheltuit bugetul de cuplu, sau ca nu mai ai bani sa-i iei iubitului cine stie ce cadou.

5. Un periplu "heavy-rotation" prin cele mai hip cluburi cu gasca de prieteni. Cu ocazia asta, ai toate sansele sa nu platesti bauturile. Retine: barmanii nu ofera tipelor cuplate cocktail-uri gratis!

6. Program liber. Ai chef sa dormi toata ziua de sambata sau sa stai la piscina de dimineata pana seara? Poti face orice doresti fara sa fii nevoita sa-ti sincronizezi programul cu iubitul. Acum aminteste-ti cum nu puteai sa faci mai nimic de una singura pe vremea cand erai cuplata.

7. Intalniri cu tot felul de barbati – una dintre cele mai distractive activitati, dar interzisa pentru fetele cuplate. Cunosti oameni noi, afli mai multe lucruri despre tine si, nu in ultimul rand, ai parte de super-distractie.

8. Poti dedica mai mult timp carierei tale, fara sa-ti faci griji ca-ti neglijezi jumatatea. Asa, vei avansa mai repede si vei avea mai multi bani decat fetele cuplate, care trebuie sa jongleze cu viata de cuplu si cu cea profesionala, ca sa le aiba pe amandoua.

9. Nu ai inca un set de rude in legatura cu care sa-ti faci griji si care sa-ti dea batai de cap. Si asa iti ajung ale tale si sedintele lor de "descusut"… Imagineaza-ti ce rau e de fetele care trebuie sa raspunda si intrebarilor rudelor din partea iubitului.

10. Si, nu in ultimul rand, nu strangi si nu speli dupa nimeni. Ba, mai bine, daca nu ai chef sa faci curat in casa chiar si doua saptamani, nu trebuie sa dai raportul nimanui pentru lipsa ta de… "spirit casnic".

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *