10 lucruri de facut la 20 de ani

By  | 

Hei, există lucruri de făcut la 20 de ani care sunt ideale de făcut la… hm, 20 de ani? COSMO îţi sugerează o listă nebună, nebună, nebună!

10 Sa fii darnica
Generozitatea este o calitate care poate fi cultivată – totul e să descoperi în tine dorinţa de a face bine semenilor tăi şi de a-i ajuta la greu, fără să aştepţi nimic în schimb. Fii darnică şi împarte bunătate în jurul tău – ţi se va întoarce înzecit!

9 Sa ai rabdare cu mama ta
Ştiu, mamele sunt cam enervante atunci când tu ai 20 de ani, dar reţine că ele ne vor doar binele şi se îngrijorează mult din cauza noastră, a fetelor. Când ai 20 de ani, ţi se pare că lumea e ta şi că ai tot viitorul în faţă, dar şi că tu ştii mai bine şi mai multe decât mama ta. Mai multe decât ea e posibil să ştii deja, dar mai bine… nu întotdeauna, aşa că nu îi ignora sfaturile.

8 Sa faci sex musai cu prezervativ
BTS-urile – adică bolile cu transmitere sexuală sunt uşor de contactat şi neplăcut de tratat. Plus că multe dintre ele, netratate corespunzător sau la timp pot duce în timp le infertilitate. Nu te culca pe-o ureche niciodată, iar dacă un tip îţi spune vreodată că nu îi place să o faceţi cu prezervativ, găseşte puterea să îl refuzi şi să îţi protejezi sănătatea.

7 Sa te uiti la filme europene
Filmele europene sunt adevărate perle cinematografice! Regizorii nordici, cei originari din Turcia sau cei spanioli realizează capodopere de filme pe care nu trebuie să le ratezi. Nu trebuie să fii musai cinefilă pentru a alege să vezi un film European, însă noi creedme că după câteva vizionate, te vei îndrăgosti de ele. Propunerile COSMO: Mon Roi şi Head-On.

6 Sa fii deschisa cu toti oamenii
Când ai 20 de ani, cel mai mult contează prietenii tăi şi numai ei. Însă e bine să îţi lărgeşti cercul de prieteni cât mai des, astfel încât să îţi faci o suită de cunoştinţe diferite – cine ştie când vei avea nevoie de contacte. În plus, orice se construieşte pe relaţii interumane, aşa că fii deschisă cu toată lumea pe care o întâlneşti.

5 Sa un ratezi festivaluri de muzica
Festivalurile internaţionale de muzică sunt nişte destinaţii speciale – acolo te bucuri de muzică live, cunoşti oameni noi, îţi poţi exersa limbile străine pe care le cunoşti, testezi opţiuni culinare diverse şi pur şi simplu te distrezi pe cinste! În toată Europa şi în România ai o listă lungă de festivaluri la care poţi participa.
4 Sa mergi la concerte simfonice
Să ştii că nu sunt pe atât de plictisitoare pe cât crezi tu! În plus, studiile spun că muzica simfonică are puterea să contribuie la un psihic relaxat, aşa că dă-i o şansă – până la urmă, îţi lărgeşti cultura muzicală, nu-i aşa?

3 Sa o faci in mare
Treaba asta e foarte tentantă oricum, mai ales la 20 şi ceva de ani! Ai grijă însă – sexul în mare e destul de periculos, pentru că poţi prinde infecţii uşor, aşa că ar fi ideal să folosiţi un prezervativ dacă aveţi astfel de fantezii în cuplu.

2 Sa mergi in vacanta singara
Ştiu că la 20 de ani totul se învârte în jurul găştii de prieteni, dar crede-mă – odată ce te apropii de pragul de 30 de ani, o să simţi nevoia şi siguranţa de sine pentru a pleca şi singură în city break-uri!
1 Sa incerci sporturi extreme
Ai curaj să faci bungee dumping sau să te dai cu deltaplanul? E ok, dacă nu te simţi pregătită pentru asta, las-o pe mai târziu! E timp pentru tot felul de senzaţii tari şi la 30 de ani!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *