10 lucruri care nu mai conteaza cand implinesti 25 de ani

By  | 

Nu ai ieșit vinerea trecută în club? Nu a avut absolut niciun efect negativ asupra vieții tale.

  1. Cât de populară ai fost în trecut. Oh, wow, ai fost prietenă bună cu tipa aia în liceu? Nimănui nu îi pasă.
  2. Dacă ai reușit să faci ceva măreț. Plănuiai să publici o carte până la 25 de ani și nu ai reușit? Sau să te căsătorești? Haide, liniștește-te, ai abia 25 de ani, mai ai timp!
  3. Cât de cool sunt planurile tale pentru vineri seară. Da, poate fi mult mai distractiv să îți petreci sâmbăta la un brunch sau urmărind un serial cu iubitul decât să te recuperezi după o mahmureală. După o anumită vârstă, ieșirile în club nu mai par atât de interesante.
  4. Cât de bronzată ești. Atunci când cunoști pe cineva care are cancer de piele începi să înțelegi că există lucruri mai importante pe lume (cum ar fi cremele cu FPS!) decât bronzul „perfect”.
  5. Dacă ai avut vreun iubit în liceu. Sau în facultate. Poate că la vârsta aceea pare absolut obligatoriu să ai un iubit, dar, crede-ne, mai târziu nu îi va păsa absolut nimănui.
  6. Cu câte persoane te-ai culcat când erai la facultate. Nimănui nu îi pasăăăăă…
  7. Ce muzică asculți. Mai ții minte când umblai pe iPodul cuiva, iar acesta era cel mai intim lucru pe care-l puteai face? Pentru că acum știai ce muzică ascultă! După 25 de ani nu îi mai pasă nimănui ce muzică asculți, doar un copil te poate judeca pentru asta.
  8. De unde îți cumperi hainele. Poate că în adolescență (și puțin mai târziu) trebuia neapărat să ai haine de firmă, dar acum chiar nu îi mai pasă nimănui. Oricum, e mai important să îți cumperi mâncare și să îți plătești facturile.
  9. Să ai un machiaj perfect. HAHAHAHAHHA, machiaj perfect zi de zi… Ce vremuri.
  10. Obiceiurile enervante ale părinților. Începi să accepți obiceiurile enervante ale părinților și realizezi că toată lumea are așa ceva… inclusiv tu.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments