O dantură perfectă înseamnă cu totul altceva pentru generația Millennials. Cele 3 ritualuri acceptate pentru un zâmbet alb natural

Atitudinea femeilor din generația Millennials față de frumusețe schimbă complet jocul și dă peste cap industria cosmetică. Dinții albi, obținuți în cabinet nu mai sunt o prioritate. În schimb, un zâmbet alb, îngrijit natural, dă tonul astăzi în îngrijirea orală.

Cred că putem cădea de acord că dinții galbeni nu sunt din aceeași poveste cu cea mai atractivă variantă a ta. Dar asta nu înseamnă că soluția este să îi albești profesional. De ce? O dantură de un alb natural comunică sexului opus calitatea genetică dar, surprinzător poate, o dantură exagerat de albă obținută în cabinet nu are același efect, dimpotrivă. Învață de la generația Millennials care sunt ritualurile simple și naturale care îți oferă un zâmbet care poate influența semnificativ modul în care ești percepută:  

  1. Folosesc o pastă de dinți deșteaptă imediat după cafeaua de dimineață

E inevitabil, consumăm zilnic cafea, ceai sau sucuri – ei bine, acestea pătează dinții. Din fericire, formulele de pastă de dinți sunt perfecționate pe zi ce trece, iar varietățile din farmacii care promit o dantură cu câteva nuanțe mai deschisă în câteva săptămâni merită încercate. Se folosesc ingrediente active din cele mai surprinzătoare – cărbune, lumină reactivă, oxigen activ sau clasicul bicarbonat de sodiu. Acestea ajută la albirea superficială a dinților, ștergând petele de pe suprafața acestora. Folosirea unei astfel de pastă de dinți își arată cu adevărat efectul, dacă este folosită după cafeaua de dimineață, în fiecare zi.

  1. Își spală dinții cu viteză sonică

Potrivit medicilor stomatologi, nu știm să ne spălăm corect pe dinți. Sau dacă știm, slabe șanse să o și facem, conștiincios, în fiecare dimineață. Dacă n-am fi somnoroase sau mereu pe fugă, ne-am peria, poate, dinții cu mișcări circulare, ținând periuța la 45 de grade înclinație față de gingii. Dar asta nu se întâmplă cu adevărat decât dacă apelăm la precizia unei periuțe de dinți electrice.

Perierea sonică realizată cu ajutorul unei periuțe de dinți electrice presupune că, într-un minut, dinții tăi sunt înconjurați de peste 60 000 de mișcări de periere. Spre deosebire de mișcările tale energice cu periuța tradițională, știința arată că tehnologia sonică îndepărtează cu 100% mai multe pete, placă bacteriană și albește dinții în mod natural. Poți testa asta până pe 31 decembrie 2016 cu o periuță Sonicare iar dacă nu reușește să te convingă, o poți returna și primești banii înapoi.  

Cert este că, dacă folosești o tehnică precisă de periere, placa bacteriană, dușmanul principal al unui zâmbet frumos, este uşor de îndepărtat în primele două zile de când a început să se depună. Efectul? Dinți netezi, lustruiți și mai albi, gingii sănătoase și o respirație proaspătă.

  1. Folosesc zilnic ața dentară

După fiecare masă, mai precis. Cutiuța cu ață dentară este ușor de purtat în geanta de mână și perfectă ca să-ți restituie demnitatea zâmbetului după o masă copioasă. Nimic mai stânjenitor ca un zâmbet în care se fixează resturi de mâncare – și pentru tine, dar mai ales pentru interlocutori. Pentru eficiență, apelează la metoda curbării aței dentare. În loc să împingi ața către gingie și apoi imediat în jos, încearcă să îmbrățișezi dintele cu ața și pornind de la gingie să faci mișcări fine în jos; repetă-le pe curbele fiecărui dinte în parte. Vei fi surprinsă câte reziduuri alimentare se ascund în aceste locuri greu accesibile.

Un zâmbet de un alb natural nu este doar fermecător, dar spune mult și despre tine. Despre consecvența pe care o dovedești în îngrijirea lor putem vorbi la nesfârșit, deoarece, până la urmă, această consecvență este parte din caracterul tău. Oricine poate să-și albească dinții într-un cabinet dar nu există multe zâmbete naturale îngrijite și strălucitoare. Iar cele care există, sigur funcționează după vorbele lui Thich Nhat Hanh – „câteodată, bucuria este sursa zâmbetului tău, dar câteodată, zâmbetul tău poate fi sursa fericirii tale“.

 

 

Sursă foto: Shutterstock.com, Copyright: taniavolobueva  

(P) Articol realizat împreună cu philips.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.