Vrei sa-ti misti fundul de pe canapea?

Înconjoară-te de sport şi motivare!

Fă-ţi prieteni la sală şi propune-le să vă sincronizaţi antrenamentele. Ca să fii sigură că motivaţia nu ”se topeşte” în lene pe parcursul zilei, dă follow pe Twitter, Tumblr şi un subscribe pe FB profilurilor celor mai tari traineri de fitness din lume, ca Tracy Anderson, dar şi brandurilor dedicate sportivilor, ca Nike – vei găsi pe site-ul şi pe profilul Nike tipsuri, antrenamente şi o grămadă de informaţii interesante despre sport.

Decât canapeaua, mai bine…

Ieşi la o plimbare în jurul blocului. Pune mobilul să sune după minimum 15 minute şi plimbă-te în pas mai agil în jurul blocului (sigur, parcul este o opţiune mult mai recomandată). Dacă descoperi că parcă ai face ceva mai intens în afară de plimbatul în jurul blocului, urcă şi coboară scările blocului tău de 2 ori (sper că are 10 etaje).

Ia-ţi un echipament în care să te simţi sexy.

Garantez pentru această şmecherie – un echipament în care arăţi mai bine te face să ai mai multă încredere în tine şi să alergi mai mult pe bandă decât ai fi alergat în mod normal. Recunosc, e trucul pe care îl folosesc când nu văd în faţa ochilor decât o canapea şi o cană de ceai.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.