Vrei sa fii fit si seducatoare vara asta?

Vrei să faci furori pe plajă vara asta? Află de la Cosmo cum dai jos kilogramele cu care te-ai pricopsit pe timp de iarnă fără să te ȋmbolnăveşti cu diete darconice şi să pui totul la loc din cauza efectului de yo-yo imminent dacă ai exagerat cu restricţiile alimentare.

Ţine pe lângă tine snack-uri healthy
Când te apuci de o dietă, indiferent de cât este de “serioasă” sau nu, trebuie să ȋncepi cu ordinea din frigider şi dulapul cu alimente. Elimină orice este procesat industrial, are multe calorii, zahăr şi sau ştii că nu-ţi face bine şi ȋnlocuieşte cu alimente healthy şi cu puţine calorii ca fructe, legume, alune şi nuci.Un mic dejun consistent, foarte consistent
Dacă nu ştiai, mai bine de jumătate dintre persoanele care au probleme de greutate nu obişnuiesc să mănânce micul dejun din diverse motive. De ce? Pentru că vei compensa lipsa mesei de dimineaţă cu prânzuri şi cine foarte consistente mai apoi.
Pentru a avea energie şi senzaţie de saţietate mai multe ore la rând, mănâncă muesli cu lapte şi fructe sau ouă cu o salată şi o felie de pâine.

Fă mişcare! Azi!
Că este doar un stretching uşor, yoga sau cardio, ai nevoie de mişcare zilnic, fără excepţie şi nu mă refer la mersul la sală, ci la plimbări prin parc, mers pe jos până la serviciu, a urca pe scări până la uşa apartamentului sau a merge până la piaţă şi ȋnapoi.

Renunţă la sucuri ȋmbuteliate
Nu-ţi fac deloc bine pentru că au prea mult zahăr sau chimicale pe post de zahăr. Elimină-le din dieta ta şi vei vedea că a meritat efortul – te vei simţi mai uşoară  şi nu vei mai avea aceeaşi poftă de mâncare nebună.

Cyclingul, perfect pentru slabire masiva

Slabire sanatoasa: 5 reguli de aur

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise