Vis de iarna cu ciocolata Anidor

Pentru fiecare dintre noi, Sarbatorile de iarna sunt incarcate de semnificatii. Fie ca vorbim despre bucuria care se citeste pe fetele celor dragi cand isi desfac cadourile, de colindatorii inghetati sau de mirosul de brad combinat cu cel de cozonac proaspat scos din cuptor, varietatea de imagini a Sarbatorilor face apel la toate simturile noastre…

Lasa-te purtata pe aripile imaginatiei si retraieste momentul perfect de Sarbatoare savurand cele doua sortimente speciale de ciocolata lansate de Supreme Group: praline cu menta – Euphorie a la mente si Anidor tableta cu crema de cacao – Reve d’hiver.Pralinele cu crema de menta sunt acel ceva deosebit si unic pe care ti-l doresti uneori. Aroma sofisticata de menta combinata cu ciocolata neagra vor trezi in tine o adevarata euforie. Iar visul de iarna va fi trait la intensitate maxima datorita tabletei de ciocolata creata dupa o reteta speciala, cu cacao in proportie de 70%.

Gustul deosebit al noilor sortimente de ciocolata este completat de ambalaje atragatoare, elegante si fac din Anidor cadoul ideal de Sarbatori pentru cei dragi si… pentru tine.

Preturi recomandate:

  • Anidor tableta: 4 lei
  • Anidor praline: 9 lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.