Vine, vine Halloween-ul!

Nu stiu daca e de la prea multa cafea, prea multe dulciuri sau… ca in preajma Halloweenului e si ziua mea, dar anul asta ca niciodata m-a prins microbul. 🙂 Si l-am raspandit si pe cosmopolitan.ro!

Lansam o provocare tematica si mai dam si un premiu! Incarca poze aici si poti castiga o pereche de cizme negre de la papucei.ro.

Cuvantul principal legat de acest concurs este COSTUMATIE. Incarca poze cu tine in costumatii de Halloween din anii trecuti. Poate anul asta te duci la o petrecere tematica – arata-ne si noua cum te costumezi.

Sau, daca esti dispusa sa accepti provocarea cea mai mare, pentru care ai nevoie de multa creativitate: Fa-ti o costumatie demna de bal mascat numai din ce ai prin casa! Incarca poze cu rezultatele obtinute si cu povestioara realizarii ei.

Daca nu ai de chef petreceri si de prea multa lume, poti sa faci un party mascat in doi. Surprinde-ti iubitul cu o costumatie incitanta! Poti fi catwoman cu piele lacuita (o sa ii ia razna imaginatia!) sau o asistenta (asta e clasica). Insa poti sa-l dai pe spate cu alte deghizari. Creativitatea e la putere, dar o sa il ai la degetul tau mic. Si … o sa profiti de urmarile planului tau 🙂

Eu inca o sa ma serbez in ziua aia, ca deh! ziua mea dureaza multe zile 🙂

Have fun indifierent de planurile pe care le aveti de Halloween!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.