Viața sănătoasă are gust bun?

Un nou cocktail va fi vedeta stilului tău de viață; băutura JVi ® sau „Joie de Vivre” nu e doar un deliciu, ci un amestec ideal de vitamine, minerale şi fitonutrienţi din fructe şi legume.

Ultimii ani au gravitat, fără îndoială, în jurul ideii de viață sănătoasă, iar tendințele în nutriție arată că suntem tot mai preocupați să mâncăm, să trăim și să gândim sănătos. Însă un stil de viață stresant, programul încărcat și lipsa timpului liber ne pot fi potrivnice. Cum să obții cantităţile necesare de vitamine, minerale şi fitonutrienţi, dacă mănânci o data pe zi (și deseori, nesănătos)?

Din fericire, Pharmanex îți sare în ajutor cu preparatul JVi, o băutură gustoasă şi delicioasă care conţine un amestec de 12 fructe şi legume. Acesta poate fi savurat de întreaga familie şi este conceput special pentru a consuma cantitate optimă de vitamine, minerale şi fitonutrienţi.

Pentru o viață sănătoasă…

Ai auzit de radicalii liberi, nu-i așa? Aceștia apar în mod natural în corpul nostru, dar ei sunt generaţi şi atunci când suntem expuşi aerului și apelor poluate. Cu cât înaintăm în vârstă, organismului nostru îi este tot mai dificil să asigure protecția celulelor împotriva stresului oxidative, cauzat de acești radicalii liberi. Astfel apar imperfecţiuni ale pielii, probleme de imunitate, lipsa vitalităţii. De aceea, consumul de vitamine şi minerale precum vitamina C ori cupru este esențial, întrucât acestea asigură protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.

Din fericire, acestea se găsesc din plin în diferite fructe și legume. Și pentru că uneori e greu să ne procurăm legume și fructe de bună calitate, sau pur și simplu nu ajungem să le consumăm, cele mai valoroase dintre aceste surse de vitamine și minerale au fost folosite în rețeta JVi: morcovi, struguri albi şi roşii, mere, pere, tomate, pepene verde, mango şi măsline) şi trei fructe unice (goji, cătină albă şi acerola).

Băutura de culoare portocalie este bogată în vitamina C şi cupru (acesta din urmă ajută la pigmentarea normală a pielii) ce contribuie împreunp la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ, este o sursă generoasă de biotină (vitamina B8, care contribuie la menţinerea unei pieli normale) şi conţine carotenoide (licopen şi precursorul vitaminei A, beta-carotenul – pigmenţi naturali, responsabili pentru culorile aprinse ale unor fructe şi legume, precum morcovii şi tomatele). Mai mult decât atât, JVi conţine toate ingredientele carotenoide necesare pentru a garanta că, după 90 de zile de consum zilnic în doza necesară, va avea un efect pozitiv asupra Scorului Carotenoid al Pielii.

Fructe prețioase

Despre fructele „imperiale” (termen pe care Nu Skin îl foloseşte pentru a clasifica aceste fructe speciale exotice: goji, salcie albă şi acerola, cunoscute pentru nivelele lor ridicate de vitamina C) se știe faptul că au fost folosite timp de secole în culturile din America de Sud şi Asia, fiind consumate, în mod tradiţional, în cadrul unui regim alimentar sănătos. Acerola este un fruct dulce şi acrişor, nativ în Indiile de Vest şi se crede că provine din Yucatan.

Fructele coapte, de culoare portocalie şi roşu aprins, au formă de cireşe şi au fost folosite timp de secole în aceste culturi mexicane. Goji este un fruct de formă elipsoidală, de culoare portocalie-roşie, şi este folosit în mod tradiţional în Asia şi Sud Estul Europei. Fructele sunt un ingredient foarte popular în bucătăria chinezească. Cătina albă este un fruct nutritiv, portocaliu, folosit în culturile tradiţionale din Tibet şi Mongolia din timpuri străvechi. Doar pistilurile (plantele femele) produc fructe sub formă de boabe, moi, suculente şi bogate în ulei.

Pielea, cel mai mare beneficiar

Pielea este un organ esenţial pentru toate fiinţele. Ea nu ne reflectă doar frumusțea, ci și sănătatea. Fără prezenţa pielii, viaţa noastră nu ar fi posibilă, aceasta având un rol protector pentru organism. Dar pentru ca ea să ne poată proteja optim, și noi trebuie să avem grijă de ea, asigurându-i o nutriție adecvată, precum și protecție împotriva radicalilor liberi, în speță soarele.

Celebrează frumusețea pielii tale cu un „cocktail” de sănătate și frumusețe precum JVi, băutura bogată în vitamina C, care contribuie, printre altele, la sinteza colagenului pentru funcţionarea normală a pielii. Colagenul este o proteină care formează aproximativ 30% din corpul nostru, și face parte din ţesutul conjunctiv care susține fermitatea, supleţea şi elasticitatea pielii.

Ritual de frumusețe

Te demachiezi, aplici un serum, o cremă, etc., pentru a-ți menține tenul și pielea tinere și sănătoase. Adaugă încă un pas în rutina ta zilnică și vei vedea rezultate tot mai bune. Nici nu va fi greu, având în vedere că vorbim de o băutură delicioasă, hrănitoare și sănătoasă, perfecta stilului tău de viață sănătos (se consumă câte 60 de ml dimineața și seara). Nu uita să agiți bine sticla înainte de utilizare. Mmm, simți gustul frumuseții?

Text: Ana-Maria Prunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.