Vezi prima scena intreaga din 50 Shades of Grey

„50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey” este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului. Povestea Anei şi a lui Christian a ajuns să fie un adevărat fenomen internaţional şi cel mai probabil nici tu nu mai ai răbdare până când filmul va ajunge pe marile ecrane.

Nu mai e mult până la premieră, dar ce-ar fi ca până atunci să tragem puţin cu ochiul? Mai jos poţi viziona scena ce are loc în magazinul de bricolaj unde Ana lucrează. Christian a venit să facă câteva cumpărături… interesante, alegând produse ca sfoară, bandă adezivă şi altele.Pe Christian îl vedem ca de obicei foarte şarmant, încrezător şi misterios, în timp ce Anastasia este emoţionată şi se fâstăceşte. Dar cine nu s-ar purta aşa în prezenţa unui astfel de bărbat?

„50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey” va avea premiera pe 13 februarie, la timp pentru Valentine’s Day. În rolurile principale îi găsim pe Dakota Johnson şi Jamie Dornan.

Nu uita de concursul nostru! Cosmopolitan pune la dispoziţie 35 de invitaţii duble la film, valabile la Grand Cinema & More. Găseşti mai multe detalii AICI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.