Veste buna! Vor fi ecranizate si urmatoarele volume din „50 Shades of Grey”

Filmul „50 Shades of Grey” nici măcar nu a avut premiera încă, dar iată o veste mai mult decât minunată: celelalte două volume din seria de cărţi vor ajunge şi ele pe marile ecrane!

Multe dintre noi ne aşteptam ca toată trilogia să fie ecranizată, dar până de curând acestea erau doar vise. Din fericire, regizoarea Sam Taylor-Johnson a anunţat oficial că are de gând să continue şi seria de filme.50 Shades of Grey/ „Cincizeci de umbre ale lui Grey” este considerat cel mai provocator film al deceniului şi este filmul interzis minorilor cu cele mai rapide vânzări de bilete din ultimii 15 ani, potrivit site-ului de vânzare de bilete Fandango.

5 carti grozave ecranizate in 2015

Cu toate acestea, producătorii nu au dorit ca filmul să conţină imagini prea explicite. „Este vorba de felul în care filmul este realizat, este vorba de atingeri şi senzualitate. Nu cred că pelicula întră în registrul pornografic”, spune Sam Taylor-Johnson.

Seria de cărţi „50 Shades” conţine romanele „50 Shades of Grey” („„Cincizeci de umbre ale lui Grey”), „Fifty Shades Darker” („Cincizeci de umbre întunecate”) şi „Fifty Shades Freed” („Cincizeci de umbre descătuşate”). Autoarea cărţilor, E. L. James, pe numele său real Erika Leonard, se află pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, având venituri de 95 de milioane de dolari.

Cel de-al doilea film din serie va fi lansat în 2016.

Nu uita de concursul nostru! Cosmopolitan pune la dispoziţie 35 de invitaţii duble la film, valabile la Grand Cinema & More. Găseşti mai multe detalii AICI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.