Vedetele autohtone la premiera filmului ,,Ghinionistul”

Covorul roşu de la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City a fost străbătut vineri seara de o serie impresionantă de celebrităţi, care şi-au dat întâlnire la premiera de gală a filmului ,,Ghinionistul” pentru a saluta lansarea comediei pe marile ecrane din toată ţara.

Regizorul Iura Luncaşu, alături de scenariştii Salex Iatma şi Radu Gabriel, care de asemenea interpretează roluri importante în filmul ,,Ghinionistul”, au fost întâmpinaţi de actorii: Vlad LogiganGheorghe VisuSânziana TarţaDiana DumitrescuVirgil IanţuAugustin ViziruLevent Sali şi Codin Maticiuc.De la premiera de gală nu au lipsit nici figuri emblematice ale showbiz-ului românesc: Adelina PestriţuNicole CherryMarius MogaSpeakRăzvan FodorMihai PetreGeorge PiştereanuFlorin ZamfirescuFlavia HojdaCorneliu UliciAnca ŢurcasiuAndra Petrescu şi Majda Aboulumosha, fiind doar câteva dintre celebrităţile care au fost prezente la evenimentul de lansare a comediei ,,Ghinionistul”.

Pentru mulţi dintre invitaţi, evenimentul a reprezentat ocazia perfectă pentru o vizionare în familie, motiv pentru care atât echipa filmului cât şi vedetele au venit însoţiţi în principal de apropiaţi. Gheorghe Visu a păşit pe covorul roşu alături de soţie, în timp ce Radu Gabriel a avut-o aproape pe fiica sa Ana, iar Virgil Ianţu a sosit la premieră de asemenea însoţit de fiica sa, Jasmina.

Punctul culminant al evenimentului l-a constituit transmisiunea în direct a premierei filmului pe pagina de Facebook Ghinionistul, în timpul căreia vedetele prezente la eveniment au răspuns afirmativ invitaţiei lansate de Codin Maticiuc şi Levent Sali de a prelua pe paginile oficiale imaginile de la premiera de gală.

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur!

Un film distribuit de Vertical Entertainment, ,,Ghinionistul” se bucură deja de succes în rândul publicului, comedia fiind deja vizionată de un număr impresionant de spectatori.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.