Vedete despre care nu știai că sunt vegane

De la energie crescută la piele mai curată, oricine are o dietă vegană cunoaște beneficiile pe care aceasta le aduce. Și vedetele noastre preferate sunt vegane, iar în acest articol le vei găsi pe câteva dintre ele, dacă ești curioasă de ce au făcut alegerea și cum s-a schimbat viața lor de atunci.

Gisele Bündchen

Supermodelulului vrea să trăiască mai sănătos și dorește să își învețe copiii să respecte și îngrijească mediul. „Ne place tuturor. E bună pentru sănătate, ne simțim mai bine și ajută planeta”, a spus ea.

Alicia Silverstone

Alicia a adoptat dieta vegană pentru a proteja anumalele, dar a fost surprinsă și de cât de bine s-a simțit după. „Am slăbit, pielea mea e mai strălucitoare, nu mai am nevoie de injecțiile pentru alergii și nu mai folosesc inhalatorul de astm.”

Jason Mraz

„Un tip din trupa mea a aflat că are diabet de tipul 2 și a considerat că singurul mod prin care se poate ajuta este să aibă o dietă raw. Am vrut să îl susțin pentru a-i fi mai ușor, așa că am început și eu să mănânc așa.”

Ellie Goulding

Goulding a fost vegetariană câțiva ani, dar apoi a trecut la veganism. „Produsele animale mă fac să mă simt obosită, letargică, organismului îi e greu să proceseze carnea.”

Jessica Chastain

Actrișa este vegană de 12 ani și spune că are mai multă energie, iar pielea ei este mai curată. „Nu am făcut decât să ascult ce îmi spunea corpul.”

Portia de Rossi

Când ea și Ellen DeGeneres s-au mutat la o fermă, și-a dat seama că nu mai poate consuma produse animale. „Mă simt mai fericită, contribui la a face lumea mai puțin violentă. Credeam că îmi va fi greu, dar nu îmi e poftă de carne sau lactate.”

Ariana Grande

Cântăreața a luat această decizie pentru animale. „Iubesc animalele mai mult decât iubesc cei mai mulți oameni, nu glumesc.”

Peter Dinklage

Starul Game of Thrones a fost vegetarian mulți ani, iar în prezent este vegan. Toată mâncarea pe care el o consumă în serial nu este carne, ci tofu.

James Cameron

Regizorul a făcut-o pentru a ajuta mediul, dar este impresionat de beneficiile pentru sănătate. „Vei fi mai sănătos, vei trăi mai mult, vei arăta mai bine. Vei avea mai puține coșuri. Vei slăbi. Vei radia sănătate. Vei avea un libido mai ridicat.”

 

Citește și: 7 rețete vegane pentru o săptămână sănătoasă și delicioasă 

Citește și: Raw vegan pe bani puțini 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.