Vara asta, s-a dat startul eco-distractiei la mare!

Vremea frumoasa este asezonata vara asta cu eco-distractie pe masura! In perioada 10 august – 1 septembrie, Plaja Vadu din apropierea statiunii Navodarisi Camping S din statiuneaMamaia devin cele mai verzi zone de pe litoralul romanesc.

Toti turistii aflati aici vor colecta selectiv deseurile de ambalaje, vor afla despre importanta reciclarii si sunt asteptati cu numeroase surprize din partea Eco-Rom Ambalaje.

"Colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje trebuie sa devina un gest simplu pentru toti cetatenii, nu doar acasa, ci si in zonele in care isi petrec timpul liber, iar actiunile realizate pe litoralul romanesc sunt un pas important in acest sens.

Ne propunem sa ajungem cu mesajele noastre la cat mai multi turisti. Vara asta, dam startul eco-distractiei la mare!” a declarat Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Plaja Vadu, zona verde a litoralului!

In fiecare sambata, pana la data de 1 septembrie, voluntarii prezenti pe Plaja Vadu te vor informa cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje si iti vor oferi saci colorati pentru depunerea separata a deseurilor de plastic-metal si hartie-carton.

Toate deseurile colectate selectiv vor fi depuse in locurile special amenajate, urmand ca operatorul de salubritate sa le ridice si sa le trimita spre statiile de reciclare.

Actiunea de colectare selectiva de pe Plaja Vadu este realizata de Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu ONG-ul Mare Nostrum si Primaria Corbu.

Se cauta Gasca Verde din Camping S!

Alatura-te si tu celor peste 4.000 de turisti care se vor distra responsabil vara aceasta in Camping S din statiunea Mamaia, pe timpul celor 4 weekenduri cat se va derula campania.

Eco-Rom Ambalaje ti-a pregatit o serie de surprize daca vei colecta selectiv deseurile de ambalaje: vei avea ocazia de a participa la prima editie a Olimpiadelor Reciclarii (fotbal, volei pe plaja), iar cei mici vor invata sa realizeze diverse obiecte din materiale reciclate (zmee din hartie si carton reciclat, obiecte de design, accesorii) in zona Recycle Art din cortul Eco-Rom Ambalaje.

Mai mult decat atat, daca ai un grup de prieteni veseli si responsabil, aveti sansa de a primi titlul de Gasca Verde a litoralului romanesc!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.