Un an nou, o provocare nouă alături de Matrix!

Dacă ți-ai propus să intrii în noul an cu zâmbetul pe buze, cu o stare mai bună și cu o doză mai mare de încredere în tine, este cu siguranță momentul să faci o schimbare!

Cu toate acestea, știm că uneori poate fi dificil să iei o decizie radicală în ceea ce privește coafura ta, cu atât mai mult în ceea ce privește culoarea acesteia.

Însă aceste schimbări nu îți vor mai provoca temeri de acum înainte! Pentru că susține femeile hotărâte, Matrix te încurajează să îți schimbi culoarea ori de câte ori vrei!

Tocmai de aceea a creat BOND ULTIM8 – un produs ce funcționează ca o barieră de protecție a părului tău atât în timpul decolorării, cât și în timpul vopsirii.

Singura ta grijă atunci când vei alege să te vopsești va fi culoarea pentru care vei opta. Nu îți face griji dacă îți dorești o nuanță mai nonconformistă. Poți încerca absolut tot ce îți dorești, căci specialiștii Matrix te asigură că nu îți vei strica podoaba capilară și că poți să faci oricât de multe încercări îți dorești.

În plus, pentru a te asigura că îți menții părul sănătos și la un nivel de hrănire optim, optează pentru Oil Wonders Volume Rose, un produs marca Matrix care menține elasticitatea fibrelor capilare și, datorită uleiului de trandafir sălbatic pe care îl conține, îi va reda părului tău volumul și strălucirea din copilărie!

***
BOND ULTIM8 – se găsește exclusiv în salon
Oil Wonders Volume Rose –  50 Ron

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.