Uleiul de cocos te face mai frumoasa

Plin de vitamine, minerale şi cu o textură cremoasă, extra-hidratantă, uleiul de cocos este singurul produs cosmetic pe care trebuie sa-l pui neapărat ȋn bagaje dacă pleci ȋn vacanţă. Iată cum ȋl poţi folosi:

Ulei de hidratare
Vara, dar şi iarna, când corpul este supus temperaturilor extreme, pielea se resimte şi “cere” mai multă hidratare internă (multă apă) şi externă, cu ajutorul cremelor extra-hidratante sau a uleiurilor.Dacă nu ai chef să dai bani pe o cremă despre care nu ştii dacă va funcţiona sau nu, ia-ţi ulei de cocos, ȋncălzeşte-l sub duş pentru a se topi şi aplică-l pe piele pentru o senzaţie de perfectă hidratare şi catifelare.

Pont: Bea şi apă de cocos pe timp de caniculă pentru a fi tot timpul perfect hidratată.

Ca scrub
Adaugă sare de Himalaya, de mare sau din salină, nerafinată, ȋntr-un castron ȋn care ai pus câteva linguri de ulei de cocos şi vei avea cel mai bun gomaj, unul care exfoliază delicat ȋn timp ce hidratează, vitaminizează şi mineralizează.

Pentru prospeţime, adaugă câteva picături de ulei esenţial de lămâie, mentă sau lavandă.

Demachiant
Ȋncă mai crezi că uleiul natural nu ȋndepărtează eficient machiajul şi că ȋncarcă tenul? Este timpul să te convingi de contrariu cu ajutorul unui test simplu. Numără dischetele demachiante necesare pentru a ȋndepărta machiajul cu un demachiant obisnuit, apoi, a doua zi, pe cele pe care ai aplicat ulei de cocos. Vei fi suprinsă să vezi că ai nevoie de mult mai multe ȋn cazul uleiului de cocos pentru că are darul de a acţiona ȋn straturile adânci ale epidermei, eliminând impurităţile.

Cremă de ras
Pentru a nu avea iritaţii sau a-ţi face răni ȋn timpul epilatului, aplică foarte puţin ulei de cocos pe aparatul de ras şi vei vedea cum va aluneca perfect, fără să te doară sau să te rănească.

Cele mai bune uleiuri esentiale anticelulitice

Cum te ajuta uleiul de jojoba sa fii frumoasa

Cum te ajuta uleiul de piper ca sa ramai frumoasa

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise