Uleiul de avocado te intinereste

Avocado vine cu tot complexul de uleiuri Omega la pachet cu cea mai „vânată” substanţă de către toate femeile, colagenul, cea responsabilă cu producerea elastinei ȋn piele, “chimicala” care ne asigură o faţă tânără şi fără riduri indiferent de vârstă.

Dar nu are efecte doar asupra epidermei, avocado este perfect pentru a diminua nivelul de colesterol din sânge hrănindu-te ȋn acelaşi timp cu grăsimi bune, care te fac mai energică şi mai fericită.Cum foloseşti uleiul de avocado afli mai jos:

Ȋn mâncare. Ȋnlocuieşte uleiul de măsline cu cel de avocado şi nu vei regreta. Este mai gras, mai hrănitor şi pune ȋn valoare aroma ingredientelor folosite. Vei vedea pe pielea ta cât de bine ȋi face uleiul de avocado!

Ȋn ritualul de frumuseţe. Uleiul de avocado conţine multe vitamine esenţiale pentru piele, dar şi pentru buna funcţionare a organismului precum A, D şi E, dar şi antioxidanţi care fac minuni atunci când aplici pulpa de avocado sau uleiul direct pe piele având un puternic efect anti-aging şi cicatrizant.

Testează aceste reţete cu ulei de avocado:

  • Ȋncălzeşte ȋn bain marie puţin ulei de avocado (maxim o linguriţă dacă ai părul lung) şi aplică pe vârfurile părului pe post de balsam leave-in pentru a-l proteja de uscăciune şi temperaturile prea ridicate ale verii, dar şi de efectul de deshidratare determinat de apa de mare sau de piscină.
  • Ȋncălzăşte-l pentru a activa proprietăţile curative şi aplică-l pe păr ȋnainte de spălare, lasă-l să acţioneze cam 30 de minute, apoi spală-l cu apă călduţă. Pentru a hrăni ȋn profunzime părul, adaugă şi ou, amestecă bine şi pune pe păr pentru a-l face mai viguros datorită proteinei din ou.
  • Foloseşte-l pe post de demachiant şi vei vedea că-şi face treaba mai bine decât cremele şi loţiunile demachiante din comerţ.
  • Foloseşte-l pe post de cremă de faţă şi corp pentru extra-hidratare şi pentru a da mai multă fermitate pielii.

Parul gras – cele mai eficiente remedii naturiste

Remedii naturiste contra ochilor umflati

10 remedii naturiste din bucatarie

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise