Cum să te tunzi în funcție de forma feței tale

Cum se traduce pentru ţine frumuseţea? Sau mai bine zis starea de bine şi de mulţumire de sine? Printr-un ruj genial? Printr-o rochie de senzaţie? Printr-un machiaj impecabil? Sau, mai degrabă, printr-o coafură WOW?

Azi, un par tuns impecabil este mai de impact decât o geantă de brand. Azi, dacă ai un stilist bun pe aproape, ai parte de zile mai senine şi mai frumoase. Şi de dimineţi de poveste.Dacă vrei să ştii ce şi cum se traduce perfecţiunea unei coafuri pentru ţine, ia aminte la Constantin Ilie, stilist Wella Professionals.

Iată câteva linii directoare despre ce texturi şi tunsori să adopţi în funcţie de formă fetei:

Dacă ai forma feței ovală, atunci eşti aproape de ideal. De perfecţiune. Un oval perfect – spre asta tind toţi stiliştii atunci când fac o tunsoare. De regulă, pe un cap găsim multe defecte naturale, care pot fi mascate cu trucuri.

Dacă, însă, ai faţa ascuţită, atunci ascunde bărbia! Ea trebuie umplută prin coafură astfel încât să se creeze un oval corect. Nu trebuie să se vadă vârful triunghiului care este reprezentat de barbie.

Persoanele cu faţa ascuţită sunt în general mai slabe. Şi tocmai de aceea formele de bob, linile foarte drepte şi mai lungi în faţă decât cea din spate, corectează foarte bine.

Există şi posibilitatea să ai faţa pătrată, atunci uite ce e de făcut. Nu o încărca! Pentru că se obturează.

Ţine mine: tot ce e mult şi dur trebuie mascat. În zona cu probleme, părul trebuie filat şi franjurat.
Drumul tău către prefectiune unde începe?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.