Sfarcurile: apetisantele puncte G!

By  | 

Desigur, ești foarte familiară cu atingerile excitante ale iubitului tău pe sâni, dar punem pariu că nu știai câtă putere dețin sfârcurile tale.

S-a descoperit că senzațiile din sfârcuri se transmit către aceeași parte a creierului spre care se duc și cele pornite din vagin, clitoris, cervix… dar un alt studiu a dezvăluit că doar un foarte mic procent de femei obțin un orgasm doar din stimularea sfârcurilor. Un lucru e clar: atenția mărită acordată sânilor trebuie prelungită în timpul preludiului, dar și în timpul sexului și, chiar dacă nu reușești să ai orgasm doar din acest tip de stimulare, te vei simți fantastic oricum! COSMO îți dezvăluie care sunt atingerile care îți asigură plăcerea (în timpul preludiului, dezvăluie-i și lui ponturile noastre!).

Cei doi jucăuși

Sfârcurile și întreaga zonă din jurul lor sunt un centru important în producerea excitației, fiind dotate cu terminații nervoase extrem de sensibile și structuri erectile, capabile să se întărească la stimulare, la durere și la frig. „Având în vedere sensibilitatea deosebită a acestora, atingerile trebuie să fie ușoare, fine, chiar dacă sunt făcute cu mâinile sau cu gura“, recomandă doctor Valentin Pescaru, sexolog. Așa că improvizează, fii inventivă! Folosește materiale fine, care pot adăuga un plus de senzualitate momentului intim. „Poți obține efecte minunate dacă aduci în pat mătase, catifea, pene etc., pentru stimularea sânilor. Și, să recunoaștem: orice femeie dorește un bărbat cu mâinile calde și cu pielea fină, pentru a-l lăsa să se joace cu sânii ei“, completează specialistul.

Ce cred barbatii despre sfarcurile femeilor

Atinge-i… așa!

Întocmai ca în timpul partidei de sex propriu-zise, când alternezi mișcările rapide cu cele mai lente, iar ritmul se schimbă constant, la fel pot fi „abordate“ și sfârcurile. Sugerează-i iubitul tău să te strângă ușor de sfârcuri, să treacă palma peste ele și să ți le prindă delicat între degete (și nu doar în zona dintre burice). „Pot exista însă și jocuri sexuale (consimțite) în care atingerile mai agresive, mușcăturile sau loviturile ușoare să provoace la fel de prompt excitarea femeii, ca cele obișnuite“, spune dr. Pescaru. Despre cât de apăsat sau cât de ferm să fie partenerul tău atunci când îți alintă sfârcurile, trebuie să decideți împreună. „Dar, în general, mușcăturile, ciupiturile sau gesturile prea dure – strângeri, presări, zgârieturi – pot duce la efectul contrar, deoarece sunt extrem de dureroase și pot chiar produce leziuni interne însoțite de dureri care ar putea persista chiar câteva ore sau zile“, avertizează sexologul.

5 zone erogene sexy

Așa da!

COSMO îți sugerează câteva scenarii pentru a intra în atmosfera intimă. În plus, dă-i și iubitului tău câteva indicii despre cum să se poarte cu cele două „butonașe“:

Dă startul încălzirii

  • În timp ce vă sărutați, împinge-ți ușurel sânii afară din sutien, astfel încât sfârcurile să se „sprijine“ pe marginea cupelor. Senzația aceea de frecare asupra „mugureilor“ te va înfierbânta și mai mult.

Sporește intensitatea

  • În timpul actului sexual, stând deasupra lui, apleacă-te și lovește-ți în ritm sfârcurile de fața lui.
  • În timp ce te pătrunde din poziția lingură (ambii pe-o parte, el la spatele tău), condu-i mâinile pe sânii tăi și coordonează-i degetele să-ți strângă delicat sfârcurile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *