Ai sanii lasati? Iata de ce

By  | 

Credem că ţine doar de gravitaţie dacă avem sânii mai mari, dar de cele mai multe ori gravitaţia nu este un factor important care poate cauza lăsarea sânilor. Astfel, ȋn cele mai multe cazuri, vina o porţi chiar tu pentru că adopţi obiceiuri nesănătoase şi le eviţi pe cele healthy.

Ȋţi spunem care sunt cele mai frecvente cauze care determină lăsarea sânilor şi ce poţi face pentru a contracara acest efect inestetic:

Foloseşti un sutien care nu ţi se potriveşte
Sutientul perfect pentru tine are cupe care se potrivesc perfect sânilor tăi, banda nu te strange, dar nu este nici prea largă, ci ajută la susţinerea perfectă a sânilor. Mai ales ȋn cazul sutienelor de sport, susţinerea perfectă este cheia pentru a nu determina răni sau disconfort sânilor tăi.

Ţii diete după diete
Nu spune nimeni că nu ar trebui să ajungi din nou la greutatea ideală ȋn cazul ȋn care ai pus câteva kilograme, dar te rugăm ȋn numele sănătăţii tale să te chinui să-ţi menţii greutatea pentru că fluctuaţiile duc pe termen scurt la distrugerea colagenului la nivelul pielii (de acolo aspect lăsat al sânilor şi nu numai) şi probleme serioase pe termen lung ca infertilitatea, de exemplu.

Exercitii pentru sani mai frumosi

Nu bei destulă apă
Suntem compuşi din apă ȋn cea mai mare proporţie, aşa că pentru a ne menţine ȋn viaţă şi ȋn perfectă stare, avem nevoie de mult lichid. Mai ales acum, pe timp de vară, hidratarea este cheia sănătăţii tale, dar şi al aspectului sănătos şi senzual al pielii, muşchilor şi implicit al sânilor tăi.

Nu faci sport
La baza sânilor se află muşchii pieptului, pectoralii, iar dacă aceştia nu sunt “lucraţi”, nu vor ajuta la susţinerea sânilor tăi. Deci, mergi la sală şi lucrează-ţi braţele şi pieptul cu greutăţi (fluturările sunt cheia, crede-mă).

Fumezi
Femeile care fumează dau semne de ȋmbătrânire prematură inevitabil pentru că nicotina, dar mai ales alte substanţe nocive regăsite ȋn ţigări, afectează circulaţia sanguină ȋn organism, dar şi producţia de elastină, de aceea ai sânii mai lăsaţi decât amica ta nefumătoare.

Ghid de ingrijire responsabila a sanilor

Cele mai bune alimente pentru sanatatea sanilor tai

Comments

comments