Trucuri pentru un make-up de vara impecabil

Pe timp de vară nu poţi purta o mascara obişnuită pentru că rişti ca după un sfert de oră de stat sub soare să ai ochi de panda pentru că a curs rimelul şi nici orice machiaj nu poţi utiliza pentru că efectiv nu poate face faţă temperaturilor extreme şi variaţiilor de la mediul controlat din birou, unde ai aer condiţionat, la cel torid, de afară.

Pentru un make-up impecabil de-a lungul verii (chiar şi la mare), aplică recomandările Cosmo:Aplică un corector
Exact vara, când ţi-ai dori să  afişezi un ten impecabil, ai parte de tot felul de imperfecţiuni de la coşuri şi puncte negre la iritaţii şi pete roşii. Pentru a le calma şi ascunde, aplică un corector verde, invizbil, care va armoniza şi nuanţa pielii.

Foloseşte machiaj de ochi cremos
Formula pudră nu poate fi folosită pe timp de vară dacă vrei să stai pe afară pentru că se va strange ȋn pliurile ochilor din cauza transpiraţiei sau excesului de sebum. Cumpără-ţi unul sub formă de creion cremos şi nu vei mai avea probleme.

Nu uita de protecţie
Nu poţi ieşi afară pe timp de vară fără protecţie pentru că rişti să te alegi cu pete sau pistrui urâţi determinaţi de radiaţiile UV. Pentru a putea renunţa la fond de ten, cumpără-ţi o cremă SPF care are pigment şi care poate da o nuanţă sănătoasă şi seducătoare tenului tău.

Trucuri de frumusete in machiaj

Ȋmprospătează tenul de-a lungul zilei
Pune-ţi ȋn geantă un spray cu apă termală pentru a te răcori la nevoie şi şerveţele care elimină sebumul pentru a afişa un look impecabil tot timpul.

Gloss, nu ruj
Gloss-ul este mai senzual, flatează pielea bronzată şi arată mai bine decât rujul ȋn acest sezon. Plus că dacă se ȋntinde puţin nu este nici un bai.

5 trucuri magice pentru machiajul ochilor

Trucuri de machiaj pentru efect de buze mai pline

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise