Trucuri pentru o viata fericita

Acum că o grămadă de oameni de ştiinţă au demonstrat cu studii ȋn regulă că banii nu ne aduc fericirea, iar hainele din dulap şi mai toate nimicurile pe care aruncăm banii lunar se asigură că ea, fericirea, rămâne foarte departe de “strada” noastră, Cosmo ȋţi spune care sunt trucurile care ȋţi viaţa mai roz, mai luminoasă, mai “zâmbitoare”.

Pune-le ȋn aplicare azi şi ȋncă de mâine te vei simţi mai “uşoară”:Nu mai asculta de “judecătoarea” din cap
Toate femeile au o mare judecătoare ȋn minte, acea voce care ţine să-ţi spună şi să-ţi repete până când observă că ai ȋnţeles faptul că nu eşti nici prea deşteaptă, că ai fundul cam mare, nasul cam borcănat, părul răvăşit şi că nu eşti de nasul acelui tipcare-ţi place.

Ştii ce, imaginează-ţi cum te transformi ȋntr-o Wonder Woman (cu tot cu acel costum sexy) şi pune-o pe Marea Judecătoare la pământ, spunându-i că eşti campioana vieţii tale şi că nu ai nevoie de criticile ei. Imaginează-ţi aplauze, urale, majorete dansând… Oricât de penibilă ţi se pare scena, să ştii că de fapt, dacă ai fost capabilă să faci asta, ai câştigat una dintre cele mai mari bătălii din viaţa ta, cea ȋmpotriva “cârcotaşei” din tine.

Fă-ţi un mood board şi fă sport
Pentru a te menţine fericită şi cu chef de viaţă, ai nevoie de motivaţie şi un corp sănătos şi care nu-ţi face probleme. Pentru asta, ajunge să-ţi aloci o zi bricolatului la un super-mood-board pe care când ȋl priveşti să zâmbeşti gândindu-te cât de minunată eşti. Decupează fotografii vechi, personaje de benzi desenate (Wonder Woman este un must), scoate la imprimantă Instagram-uri noi, nu uita de nici un prieten bun fotografiat, nici o vacanţă memorabilă, nici un moment superb din viaţa ta, toate ȋşi au locul pe mood board-ul tău.

Nu uita nici de sport şi de alimentaţie, două aspecte foarte importante dacă vrei să fii cu zâmbetul pe buze tot timpul şi mândră că arăţi trăsnet ȋn acei blugi skinny super.

4 obiceiuri pentru fericire deplina

Fericirea din spatele gesturilor marunte

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise