Trucuri pentru a slabi cu usurinta

A sosit vara și marea majoritate dintre noi se gândește la cum să își recapete forma fizică. Totuși, ce este de făcut?

Ne-am documentat și am găsit câteva trucuri simple care te vor ajuta, fără îndoială, să slăbești cu ușurință. Iată ce este de făcut!

Mănâncă mai multă supă

Supa este subestimată de mulți dintre noi, mai ales în perioada estivă. Dacă mănânci un bol din acest aliment, vei consuma cu până la 20% mai puține calorii din urmatorul fel de mâncare datorită faptului că se creeaza senzația de sațietate.

Secrete care au grija de sanatatea ta

Vizualizează-ți forma fizică

De fiecare dată când ai vreo poftă “păcătoasă” vizualizează cum îți dorești să arăți. Asfel creierul va înlocui pofta cu imagine ape care tu i-o impui și oricare alt gând va dispărea.

5 obiceiuri alimentare care te mentin sanatoasa vara

10 minute de exercițiu fizic

Ce înseamnă pănă la urmă 10 minute de exercițiu fizic? Cel mai indicat este să le faci dimineața, chiar înainte de micul dejun. Începutul va fi mai greu, dar te vei obișnui după doar câteva zile. În plus vei observa că nivelul energiei va crește.

Atenție la ceea ce mănanci

Îți propun o alta provocare! 80% dintre alimentele pe care le mănânci să fie legume și fructe, iar restul de 20% carne și pește. Datorita vitaminelor pe care le asimilezi din alimentele de sezon, nu doar nivelul energiei îți va crește, ci și pielea ta va fi mult mai luminoasă și va avea un aspect mult mai sănătos.

Cum ar trebui sa arate o masa echilibrata

Oțetul balsamic

Poate nu știai, dar oțetul balsamic creeaza senzația de sățietate. De aceea este bine să îți asezonezi salata cu una sau doua linguri din acest produs.

Tu ce trucuri de slăbit folosești?

Text: Teodora Dragusin

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise