Trucuri pentru a scapa de durerile menstruale

„Acea perioadă a lunii” este un coșmar pentru multe femei. Și tu te afli în situația aceasta? Încearcă aceste trucuri simple, dar de efect!

Deși menstruația este un fenomen natural ce are loc în viața oricărei femei, nu schimbă faptul că multe dintre noi trăim niște zile insuportabile o dată pe lună. Din fericire, nu trebuie neapărat să te îndopi cu pastile de durere întruna, există anumite trucuri pe care și tu le poți folosi pentru a te simți mai bine.Iată cum scapi de durerile menstruale:

Cumpără-ți o pungă pentru apă caldă! Costă în jur de 20 de lei și te poate scăpa rapid de dureri. O poți folosi și atunci când te confrunți cu febră musculară sau dureri stomacale. Oamenii de știință spun că are același efect pe care îl au pastilele (efectul ține, bineînțeles, mai puțin, cam în jur de o oră).

10 curiozități despre menstruație

Consumă mai mult calciu! Experții sunt de părere că simptomele neplăcute ale menstruației pot fi reduce drastic dacă vei consuma 1200 mg în această perioadă.

Măcâncă ciocolată neagră! În această perioadă, pierzi mult magneziu, iar ciocolata neagră de poate ajuta să recâștigi nutrientul. O poți cumpăra cam din orice magazin, dar îți recomandăm să o faci singură acasă, nu e foarte greu și, în felul acesta, te bucuri de ceva natural în care știi ce ingrediente au intrat.

Nu mai bea cafea! Chiar dacă obișnuiești să bei multă cafea, încearcă să faci o pauză în această perioadă. Cercetătorii au arătat că simptomele menstruației sunt agravate de cafeină. Înlocuiește-o cu un ceai energizant.

Fă mai mult sex! Poate că nu te simți foarte sexy în aceste zile, dar ține minte că sexul te poate ajuta să ai o stare generală mai bună (ura, nu vei mai fi mereu irascibilă!) și te poate scăpa de durerile menstruale. Dacă nu vrei să faci sex, ei bine, există mereu masturbarea.

Totul despre sexul în timpul menstruației

Tu cum reușești să scapi de durerile menstruale?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise