Trucuri homemade pentru albirea dintilor

Nu e obligatoriu să mergi la dentist pentru a-ți albi dinții. Poți face acest lucru și acasă, fără a întâmpina riscuri.

Cine nu își dorește dinți albi, strălucitori? Din păcate, nu oricine se poate lăuda cu un zâmbet perfect. Multe persoane apelează așadar la medicul stomatolog pentru albirea dinților, dar rezultatele nu sunt permanente, iar tehnica are anumite riscuri.5 obiceiuri proaste pentru dinti

Totuși, există și câteva trucuri homemade pentru albirea dinților pe care le poți încerca. Rezultatul dorit nu va apărea peste noapte, ci treptat, dar dinții tăi nu vor avea de suferit.

Pastă de dinți homemade cu bicarbonat de sodiu

Această metodă de albire a dinților este una dintre cele mai cunoscute și cele mai eficiente. Amestecă bicarbonat de sodiu cu zeamă proaspătă de lămâie sau căpșună zdrobită și periază-ți dinții cam 5 minute, folosind mișcări mai lente decât de obicei. Este recomandat să folosești bicarbonatul de sodiu o dată pe săptămână, pentru ca smalțul să nu fie afectat.

Pastă de dinți din ulei de măsline și oțet de mere

Amestecă o lingură de ulei de măsline extravirgin cu o linguriță de oțet de mere și spală-te pe dinți cam 5 minute, o dată pe săptămână. Și de data aceasta smalțul poate fi afectat dacă folosești pasta de dinți prea des, din cauza oțetului.

Cele mai nesanatoase alimente pentru dinti

Clătirea gurii cu suc de lămâie și ghimbir

Atât sucul de lămâie, cât și cel de ghimbir ajută la curățarea smalțului și redau strălucire dinților. Clătește-ți gura de două ori pe săptămână, cât de mult poți, cu un amestec din acest două sucuri, în cantități egale, iar în cel mai scurt timp vei observa diferența!

Apă de gură din apă oxigenată

Apa oxigenată sau peroxidul de hidrogen este folosită de medicii stomatologi pentru a albi dinții și o poți găsi și pe lista de ingrediente de pe cutiile de pastă de dinți. Fă-ți o apă de gură din aceasta și clătește-ți bine gura în fiecare dimineață, dar ai grijă să nu o înghiți.

Cum se realizeaza periajul dentar corect

Mănâncă mai multe mere

Merele au chiar mai multe beneficii decât credeai! Nu numai că îți pot curăța foarte bine dinții, dar îi fac și mai strălucitori, iar tot ce trebuie să faci este să le mănânci, nu e nevoie să le transformi în vreo pastă de dinți.

Tu ai încercat vreodată unul dintre aceste trucuri homemade?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise