Trucuri fashion in functie de forma corpului

Ştiu că te dai ȋn vânt după tot felul de haine cu tăieturi fanteziste, cu aplicaţii, funde, volane, flori sau imprimeuri ȋndrăzneţe, dar din păcate cele mai multe dintre ele nu te avantajează, ci adaugă kilograme ȋn plus exact ȋn zonele unde nu ţi-ai dori ca fund, picioare sau burtică.

Pentru a masca şi pune ȋn evidenţă ce ai mai frumos, pune ȋn aplicare aceste trucuri deştepte de fashion menite să te facă şi mai seducătoare şi mai ales mai ȋncrezătoare ȋn corpul tău.Pentru fetele cu corp ȋn formă de dreptunghi
Nu te flatează rochiile cu fustă amplă, ci cele drepte, lejere sau pe corp, combinate cu sacouri simple, cu linie masculină.

Dacă eşti amatoare de blugi, ia-ţi o pereche de jeanşi semi skinny, adică să nu fie foarte strânşi, tricouri lărguţe (dar nu prea largi, tip sac) şi paltoane, geci sau pardesie lungi, fără cordoane, care creează lungime şi taie vizual din proporţii.

Ideea este că atunci când ȋţi cumperi haine, alege-le pe cele cât mai simple şi compensează cu accesorii statement pentru un efect girlie.

Pentru fetele cu corp ȋn formă de măr
Dacă pentru fetele cu un corp ȋn formă de dreptunghi este nevoie de a crea un efect de alungire, ȋn cazul tău trebuie să foloseşti haine care “să ȋmpartă” vizual corpul. De exemplu combină o rochie sau fustă amplă şi lungă din imitaţie de piele sau material cu o jachetă scurtă cu o croială simplă ca cea din jeans sau o geacă neagră, din piele, de tipul motor.

Când alegi blugi, ia-ţi unii care să-ţi ȋmbrace bine formele (producătorii au linii speciale “curvy”) şi combină-i cu nişte cămăşi cambrate sau top-uri cu volane ȋn partea de jos.

Pentru fetele cu corp ȋn formă de clepsidră
Fetele cu un corp seducător ȋn genul latinelor sau a lui Kim Kardashian sunt nişte fericite pentru că au deja proporţiile perfect feminine. Ȋn cazul tău, ţine-te departe de haine cu un puternic caracter masculin şi cu o croială dreaptă, care ar uniformiza formele corpului transformându-te ȋntr-un… dreptunghi.

Pune-ţi ȋn valoare formele cu fuste şi rochii, fie cu volane sau pe corp şi, oricât ţi se par de comode, nu purta unele drepte şi largi, nu te vor flata câtuşi de puţin.

Pentru fetele cu corp ȋn formă de pară
Tu trebuie să-ţi măreşti vizual bustul şi să accentuezi talia, aşa că stilul care te prinde de minune este cel al anilor ’60, cu fustele şi rochiile super-feminine şi colorate, cu imprimeu floral şi sutiene care definesc bustul. Nu ţi-ar strica puţin push-up, să ştii.

5 trucuri pentru online shopping

Trucuri care iti vor salva hainele si bugetul

Astro-fashion: stilul tau in functie de zodie

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise