Trucuri de slăbit Kardashian pe care să NU le încerci

Atunci când o Kardashian împărtășește un truc de slăbit, mii de femei îl încearcă. Totuși, multe dintre aceste trucuri nu funcționează atât de bine sau nu sunt sănătoase. Am discutat despre asta cu Charlie Seltzer, medic specializat în slăbire, pentru a afla mai multe despre aceste tehnici.

Acadele pentru reducerea poftei de mâncare

Kim Kardashian a făcut reclamă pe Instagram unei acadele care promite să reducă pofta de mâncare. Site-ul producătorului susține că aceste acadele conțin un ingredient extras din plante naturale care ajută la diminuarea poftelor și la reducerea apetitului, ajutându-te să slăbești.

Părerea expertului: Este nevoie de mai multă cercetare. Dr. Seltzer crede că aceste acadele ar putea funcționa, citând un studiu bazat pe substanța pe care și acestea o conțin. Totuși, alte studii arată că nu există efecte benefice.

Exerciții într-un costum „saună”

Khloe Kardashian folosește această „armă secretă” pentru a transpira mai mult în timpul antrenamentelor și pentru a arde mai multe calorii.

Părerea expertului: Această tehnică poate ajuta la scăderea în greutate prin creșterea temperaturii corpului, însă nu este prea sigură. Probabilitatea supraîncălzirii și deshidratării este imensă și se poate ajunge chiar la deces. Iar dacă încerci să compensezi prin consumul mai mare de apă, stomacul se poate simți slăbit și plin, ceea ce afectează calitatea exercițiilor.

Renunțarea la lactate

Khloe susține că a slăbit 5 kg doar pentru că a înlocuit brânzeturile cu variante fără lactoză.

Părerea expertului: Alternativele vegetale nu au neapărat mai puține calorii, deci nu te vor ajuta să slăbești. Dacă nu ai intoleranță la lactoză sau nu ești vegană, această schimbare nu te va ajuta cu nimic.

Renunțarea la gluten

Nutriționistul lui Khloe i-a tăiat glutenul din dietă, iar Kourtney a renunțat de asemenea la el.

Părerea expertului: Dacă ești sensibilă la gluten, acesta te poate face să te simți balonat și să ai o stare generală proastă, deci îți va fi mai greu să faci exerciții. Însă cei mai mulți oameni pot consuma cantități moderate de gluten fără probleme.

Purtarea de „waist trainer”

Kim, Kendall, Kourtney și Khloe folosesc toate acest corset minune, susținând că este foarte confortabil, chiar și în timp ce fac exerciții.

Părerea expertului: Compresia exterioară prin intermediul unui waist trainer nu are niciun efect permanent asupra distribuției grăsimii, a poziționării organelor intra-abdominale sau a contutării corpului. Cu alte cuvinte, nu te va ajuta să ai o siluetă clepsidră.

Consumul de ceai pentru slăbit

Atât Kourtney, cât și Kylie laudă aceste ceaiuri.

Părerea expertului: Nimic nu te va ajuta să slăbești dacă nu ai o dietă echilibrată și sănătoasă. De fapt, ceaiurile detox funcționează astfel: sunt pline de laxative. Și asta e tot. Te obligă să mergi la toaletă de 5 ori pe zi. Citește mai multe despre acest subiect AICI.

Sfatul COSMO: nu încerca să copiezi vedetele și să le încerci sfaturile fără să te documentezi înainte.

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Elizabeth Narins)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.