Trucuri de sanatate care te mentin in forma

Aceste trucuri de sanatate rezolvă cele mai comune probleme.

Reții apă?

Hrănește-te cu portocale, banane, cartofi și roșii. Aceste legume și fructe drenează rapid apa din organism. Ai grijă să nu mănânci prea multă sare și să nu bei mai mult de un pahar de alcool pe zi. Ambele te fac „să te umfli”.

Te simți foarte obosită?

Simplu… închide mobilele, computerul și orice mai bâzâie prin casă și dormi. Imediat ce te trezești, du-te la sală și antrenează-te vreo 30 de minte ca să pui din nou în funcțiune organismul.

Nu uita să te speli pe mâini de cât mai multe ori pe zi pentru a nu înghiți bacterii și alte „minuni” care pot slăbi organismul, dându-ți o stare inexplicabilă de epuizare.

Îți e o foame de lup, dar nu vrei să mănânci mult?

Bea apă multă. Îți umflă stomacul și nu vei mai putea devora toată farfuria cu mâncare. Mănâncă și un căuș de palmă de semințe de in pe zi, preferabil dimineața – îți dau senzație de sațietate și curăță organismul de toxine.

Ai pielea foarte uscată?

Mănâncă mult avocado (fă-l salată cu roșii sau amestecă-l cu lămâie și miere în blender), ulei de măsline și citrice. Grăsimile benefice din avocado și uleiul de măsline îți vor catifela pielea, iar vitamina C din citrice o s-o revigoreze. Bea o singură cană de cafea pe zi și mărește cantitatea de apă pe care o servești zilnic.

Ai acnee?

Zincul este cel care reglează activitatea glandelor care secretă sebum și-l găsești în stare naturală în scoici sau migdale. Pentru a preveni apariția punctelor roșii care preced coșul, mănâncă legume verzi, care au vitamina B6 din plin, și alte fructe și legume portocalii, care conțin beta-caroten.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.