Trucuri de fashion pentru femei cu forme

Ai pus câteva kilograme ȋn plus iarna asta? Să fii sigură că nu eşti singura şi că nu trebuie să te dai de ceasul morţii pentru că s-a ȋntâmplat asta, există trucuri de fashion care te vor face chiar mai slabă decât erai ȋniante.

Aplică-le, ia-ţi un costum de baie cu slip ȋnalt sau boxeri şi calmează-te, eşti superbă, crede-ne pe cuvât!Alege o singură culoare
Faptul că vei alege o singură culoare, indiferent care este aceasta, te va face să pari mai ȋnaltă şi mai slabă. Nu mai are rost să-ţi spunem că nuanţele prea deschise şi apropiate de alb nu vor avea un efect prea flatant şi că ar fi mai bine să mergi pe roşu sau nuanţe ȋnchise precum bleumarin, burgund, violet sau negru.

Tocuri
Nu numai că te fac cu mult mai ȋnaltă adăugând centimetri ȋn plus, pantofii cu toc te pot face şi mai slim şi mai ȋnaltă dacă ȋi cumperi ȋn culoarea pielii tale sau unii bleumarin pentru a potrivi la blugi – vei vedea că efectul vizual este incredibil!

Ai grijă la proporţii
Ştiu că este cu mult mai confortabil să tragi o pereche de boyfriend jeans pe tine şi un tricou sau o cămaşă largă şi să ieşi pe uşă, dar făcând aceste alegeri vestimentare ȋţi adaugi kilograme ȋn plus pe care nu cred că ţi le doreşti.

Dacă te dai ȋn vânt după haine largi, impune-ţi să te limitezi la una singură ȋntr-un outfit (fie pantalonii, fie topul) şi vei vedea diferenţa.

Atrage atenţia!
Foloseşte top-uri cu paiete sau cercei mari, cu pietre străluctoare, coliere statement sau orice-ţi place, este glam şi se poartă ȋn partea de sus a corpului pentru a distrage atenţia de pe partea de jos. Un truc simplu şi eficient!

Lenjeria intimă este cheia
Un sutien care-ţi vine ca turnat sau un slip fără cusături, care devine una cu pielea ta şi nu te strange, pot face minuni privind felul ȋn care pică o haină pe tine, aşa că investeşte ȋn lenjeria ta intimă şi vei vedea minuni.

Trucuri care iti vor salva hainele si bugetul

Trucuri de stil pentru femeile cu silueta in forma de para

Astro-fashion: stilul tau in functie de zodie

 

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise